Πρώτη Ματιά: “Guardians Of The Galaxy 2”

0

Πρίν απο λίγο ο σκηνοθέτης James Gunn ανακοίνωσε μέσα απο την σελίδα του στο facebook, την έναρξη των γυρισμάτων του “Guardians Of The Galaxy 2”, της συνέχειας της ομώνυμης ταινίας της Marvel που κυκλοφόρησε το 2014.

"Το 'Guardians of the Galaxy Vol. 2' συνεχίζει τις περιπέτειες της ομάδας, καθώς ξετυλίγουν το μυστήριο πίσω απο την αληθινή καταγωγή του Peter Quill."

Στην σκηνοθεσία βρίσκεται και πάλι ο James Gunn ("Guardians of the Galaxy", "Slither"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο, ενώ την κινηματογράφηση έχει αναλάβει ο Henry Braham ("The Legend of Tarzan", "The Golden Compass").

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους επιστρέφουν οι Chris Pratt ("Jurassic World") στο ρόλο του Peter Quill/Star-Lord, η Zoe Saldana ("Star Trek Into Darkness") στο ρόλο της Gamora, ο Dave Bautista ("Spectre") στο ρόλο του Drax, ο Vin Diesel ("Fast & Furious") ως η φωνή του Groot, ο Bradley Cooper ("American Sniper") ως η φωνή του Rocket, ο Michael Rooker ("Jumper") στο ρόλο του Yondu, η Karen Gillan ("The Big Short") στο ρόλο της Nebula και ο Sean Gunn ("Gilmore Girls") στο ρόλο του Kraglin.

Τα νέα πρόσωπα: Kurt Russell, Elizabeth Debicki, Pom Klementieff, και Chris Sullivan.

Τα νέα πρόσωπα: Kurt Russell, Elizabeth Debicki, Pom Klementieff, και Chris Sullivan.

Τα νέα πρόσωπα του cast είναι ο Kurt Russell ("The Hateful Eight"), η Pom Klementieff ("Oldboy"), η Elizabeth Debicki ("The Great Gatsby") και ο Chris Sullivan ("The Knick").

Αν και με πιο ανάλαφρο χαρακτήρα απο τις άλλες ταινίες του στούντιο, η πρώτη ταινία ταινία της σειράς κατάφερε να συγκεντρώσει πολύ καλές κριτικές, καθώς διέθετε ένα καλογραμμένο σενάριο και μια δομημένη πλοκή, δυο στοιχεία που σπάνια συναντά κανείς σε ταινίες της Marvel.

Το “Guardians Of The Galaxy 2” θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 5 Μαϊου του 2017.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.