Πρώτη Ματιά: "Ghost In The Shell"

0

Η Paramount Pictures και η DreamWorks Pictures ανακοίνωσαν σήμερα την έναρξη της παραγωγής του "Ghost In The Shell", της μεταφοράς στη μεγάλη οθόνη του δημοφιλούς γιαπωνέζικου manga που δημιούργησε ο Masamune Shirow.

"Η ιστορία ακολουθεί την Major, ένα μοναδικό υβρίδιο ανθρώπου-cyborg των ειδικών δυνάμεων που ηγείται τηςειδικής ομάδας κρούσης Section 9. Αφοσιωμένη στο να σταματά τους πιο επικίνδυνους εγκληματίες και εξτρεμιστές, η Section 9 βρίσκεται αντιμέτωπη με έναν εχθρό, όπου ο μοναδικός του στόχος είναι να εξαλείψει την προόδο της Hanka Robotic στο τομέα της cyber τεχνολογίας."

Στην σκηνοθεσία της μεταφοράς βρίσκεται ο Rupert Sanders ("Snow White and the Huntsman"), ενώ το σενάριο υπογράφει ο William Wheeler ("The Reluctant Fundamentalist"), βασισμένος φυσικά στο comic του Masamune Shirow.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο της Major Motoko Kusanagi βρίσκεται η Scarlett Johansson ("Lost in Translation"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Michael Pitt ("Boardwalk Empire"), Juliette Binoche ("The English Patient"), Michael Wincott ("The Crow"), Pilou Asbæk ("Game of Thrones"), Takeshi Kitano ("Zatoichi"), Joseph Naufahu, Christopher Obi.

Στην κινηματογράφηση του φίλμ βρίσκεται ο Jess Hall ("Transcendence"), ενώ το οπτικά εφέ θα υλοποιήσει η Weta Workshop, η εταιρεία πίσω απο τα οπτικά εφέ του "Lord Of The Rings", του "King Kong" και του "Avatar".

Αν και ο Rupert Sanders δεν φαντάζει και ώς η ιδανική επιλογή για την καρέκλα του σκηνοθέτη, η κινηματογραφική μεταφορά του πολύ δημοφιλούς manga παραμένει ενδιαφέρουσα.

Το "Ghost In The Shell" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 31 Μαρτίου του 2017.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.