Πρώτη Ματιά: "Geostorm" Του Dean Devlin

0

Πρόκειται για την νέα ταινία καταστροφής της Warner Bros. και της Skydance Productions, που εστιάζει στο πάντα επίκαιρο θέμα της κλιματικής αλλαγής.

"Στο προσεχές μέλλον, η κλιματική αλλαγή έχει ρημάξει τον πλανήτη, αναγκάζοντας τις κυβερνήσεις του κόσμου να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να κατασκευάσουν ένα τεράστιο διαστημικό σταθμό, που ελέγχει το παγκόσμιο κλίμα μέσα απο ένα δίκτυο δορυφόρων. Ομως μια σειρά καταστροφικών καιρικών φαινομένων ανα τη Γή, οδηγούν τα Ηνωμένα Εθνη στο συμπέρασμα ότι ο μετεωρολογικός σταθμός υπολειτουργεί.
Μια διεθνής ομάδα ταξιδεύει στο διάστημα για την επιδιόρθωση του σταθμού, ανάμεσα τους και ο Jake Lawson (Gerard Butler), ένας σχεδιαστής δορυφόρων της NASA. Καθώς κάποιοι δορυφόροι του δικτύου επιτίθονται σε χώρες του τρίτου κόσμου, ο Lawson οδηγείται στο συμπέρασμα ότι ο σταθμός σαμποτάρεται απο την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών. Την ίδια ώρα στην Αμερική, ένα βίαιο πραξικόπημα αποτρέπεται την τελευταία στιγμή. Με τον σταθμό να βρίσκεται πλέον σε πορεία αυτοκαταστροφής, ο Jake πρέπει να αποφύγει τις επιθέσεις των σαμποτέρ και να επιστρέψει στη Γή για να διορθώσει την κατάσταση και να προστατέψει τους ανθρώπους που αγαπά."

Στην σκηνοθεσία βρίσκεται ο Dean Devlin ("Leverage"), που υπογράφει και το σενάριο μαζί με τους Paul Guyot, Ashley Miller (X-Men: First Class"), Kieran Mulroney, Michele Mulroney ("Sherlock Holmes: A Game of Shadows") και Zack Stentz ("Thor").

Πρωταγωνιστούν οι Gerard Butler (300), Ed Harris (Truman Show), Andy Garcia (The Godfather), Katheryn Winnick (Vikings), Abbie Cornish (Limitless), Jim Sturgess (Upside Down), Eugenio Derbez (Instructions Not Included), Alexandra Maria Lara, Eugenio Derbez, David S. Lee, Michael D. Anglin, Catherine Ashton, Mike R. Moreau.

Με πλούσιο cast και επική κλίμακα, το "Geostorm" φαντάζει ενδιαφέρον αν και στερείται της παρουσίας ενός έμπειρου σκηνοθέτη.

Το "Geostorm" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες, την 1η Ιανουαρίου του 2016.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.