Πρώτη Ματιά: “Furious 7” Του James Wan

0

Πρόκειται για την νέα ταινία του franchise "Fast & Furious", ένα franchise που έχει αποφέρει μέχρι σήμερα στην Universal Pictures, κάτι λιγότερο απο 2 δισεκατομμύρια δολάρια.

"Ο Ian Shaw (Jason Statham) αναζητά την εκδίκηση απο τον Dominic Toretto (Vin Diesel) και το πλήρωμα του, καθώς τους θεωρεί υπεύθυνους για τον χαμό του αδελφού του."

Οι παραγωγοί της ταινίας αναγκάστηκαν να σταματήσουν τα γυρίσματα για περίπου τέσσερις μήνες, ύστερα απο τον ξαφνικό θάνατο του Paul Walker, που σκοτώθηκε σε τροχαίο τον Νοέμβριο του 2013. Με την βοήθεια των αδελφών του Walker και κάποιες αλλαγές στο σενάριο, τα γυρίσματα συνεχίστηκαν τον περασμένο Μάϊο και ολοκληρώθηκαν στις αρχές Ιουλίου.

Στη σκηνοθεσία της νέας ταινίας βρίσκεται ο James Wan ("Saw", "The Conjuring") που αντικαθιστά τον Justin Lin ("Fast & Furious", "Fast Five", “Fast & Furious 6”), ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Chris Morgan (Fast & Furious franchise, "47 Ronin", "Gang Related") και Gary Scott Thompson.

Πρωταγωνιστούν οι Vin Diesel, Paul Walker, Jason Statham, Dwayne Johnson, Michelle Rodriguez, Michelle Rodriguez, Elsa Pataky, Lucas Black, Jordana Brewster, Djimon Hounsou, Tyrese Gibson, Nathalie Emmanuel, Chris "Ludacris" Bridges, Caleb Walker.

Αν και η σειρά έχει ξεφύγει σεναριακά, παρουσιάζοντας τους πρωταγωνιστικούς χαρακτήρες σαν super ήρωες, η καλή κινηματογράφηση και το πλούσιο budget έχουν σαν αποτέλεσμα ένα ευκολοχώνευτο και διασκεδαστικό pop corn θέαμα.

Το “Furious 7” θα κυκλοφορήσει στίς αίθουσες, στις 3 Απριλίου.

Εν αναμονή του trailer που θα κυκλοφορήσει σε μερικές ημέρες, οι παραγωγοί κυκλοφόρησαν το video “The Road to Furious 7”, που ουσιαστικά αποτελεί μια αναδρομή στο franchise.

Δείτε το βίντεο:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.