Πρώτη Ματιά: "Felt" Του Peter Landesman

0

Πρόκειται για το "Felt", το πολιτικό θρίλερ του Peter Landesman, που εστιάζει στην αληθινή ιστορία του Mark Felt, ο οποίος με το ψευδώνυμο "Βαθύ Λαρύγγι" βοήθησε τους δημοσιογράφους Bob Woodward και Carl Bernstein να αποκαλύψουν το 1974 το σκάνδαλο Watergate και την ανάμειξη της Κυβέρνησης του Richard Nixon, που προσπάθησε να το κουκουλώσει. Η ανάμειξη του Felt στην αποκάλυψη του σκανδάλου παρέμεινε μυστική για περισσότερα απο 30 χρόνια και αποκαλύφθηκε απο τον ίδιο, στις 31 Μαϊου του 2005.

Στην σκηνοθεσία βρίσκεται ο Peter Landesman ("Parkland", "Concussion"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Mark Felt βρίσκεται ο Liam Neeson ("Taken", "Schindler's List"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Maika Monroe ("It Follows"), Diane Lane ("Unfaithful"), Eddie Marsan ("Ray Donovan"), Jason Bateman ("Horrible Bosses"), Michael C. Hall ("Dexter"), Tony Goldwyn ("Scandal"), Kate Walsh ("Bad Judge"), Tom Sizemore ("Heat"), Wendi McLendon-Covey, Josh Lucas, Ike Barinholtz, Marton Csokas, Bruce Greenwood, Noah Wyle.

Βασισμένο στα πολύκροτα γεγονότα του σκανδάλου Watergate και διαθέτωντας ένα πολύ αξιόλογο cast, το "Felt" φαντάζει σαν ένα υψηλού προφίλ πολιτικό θρίλερ με οσκαρικό άρωμα, αν και η πλοκή του πολύ δύσκολα θα συγκεντρώσει το ενδιαφέρον έξω απο τα σύνορα της Αμερικής.

Τα γυρίσματα της ταινίας θα ξεκινήσουν μέσα στις επόμενες μέρες με παραγωγούς τους Ridley Scott, Tom Hanks, Peter Landesman, Jay Roach και Michael Schaefer, ενώ η κυκλοφορία της στις αίθουσες αναμένεται μέσα στο 2017...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.