Πρώτη Ματιά: "Fantastic Beasts And Where To Find Them"

0

Πρόκειται για την κινηματογραφική μεταφορά του ομώνυμου βιβλίου της J.K. Rowling, που ουσιαστικά αποτελεί το spinoff - prequel της ιστορίας του Harry Potter.

"Αυτή η υπόθεση είναι μια απο αυτές τις μαγικές συσκευές που είναι πολύ μεγαλύτερες στο εσωτερικό τους απ΄΄οτι φαίνεται, ενώ μέσα τους βρίσκονται εκδηλωτικοί κάτοικοι, μέλη μιας συλλογής σπάνιων και υπο εξαφάνιση μαγικών πλασμάτων απο τα ταξίδια του Newt. Αυτή η ιστορία καταγράφει το τι ακριβώς συμβαίνει όταν αυτός ο ιδιαίτερα ικανός Αγγλος μάγος ταξιδεύει στην μαγειο-φοβική Αμερική και κάποια απο τα πλάσματα του, ανάμεσα τους και κάποια πολύ επικίνδυνα, βγαίνουν έξω απο την τσάντα βαλίτσα του."

Το σενάριο της μεταφοράς θα γράψει η ίδια η Rowling που θα κάνει το ντεπούτο της σαν σεναριογράφος, ενώ την σκηνοθεσία θα αναλάβει ο David Yates, ο άνθρωπος που σκηνοθέτησε τις τέσσερις τελευταίες ταινίες του "Harry Poter" και αποτελούσε τη δεύτερη επιλογή των παραγωγών μετά τον Alfonso Cuaron που φαίνεται να αρνήθηκε να αναλάβει τη σκηνοθεσία.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Newt Scamander, θα βρεθεί ο Eddie Redmayne ("The Theory Of Everything"), ενώ την παραγωγή του φίλμ θα αναλάβει ο David Heyman ("Gravity"), ο παραγωγός όλων των ταινιών του "Harry Poter" franchise.

Πρωταγωνιστούν επίσης οι Colin Farrell ("True Detective") Jon Voight ("Ray Donovan"), Ron Perlman ("Hellboy"), Katherine Waterston ("Inherent Vice"), Gemma Chan ("Humans"), Alison Sudol ("Transparent"), Dan Fogler, Ezra Miller, Samantha Morton ("In America") και Jenn Murray.

Το "Fantastic Beasts And Where To Find Them", θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 18 Νοεμβρίου του 2016.

Εικόνες: Entertainment Weekly

fantastic-beasts-and-where-to-find-them cover Entertainment Weekly

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.