Πρώτη Ματιά: "Doctor Strange" Του Scott Derrickson

0

Πρόκειται την πρώτη κινηματογραφική μεταφορά του Doctor Strange, ενός ακόμη σούπερ ήρωα απο το σύμπαν της Marvel Comics. Μια ταινία που αναμένεται αρκετά διαφορετική καθώς διαθέτει σεναριακά στοιχεία που δεν έχουμε ξανασυναντήσει σε ταινία της Marvel, όπως η μαγεία και οι εναλλακτικές διαστάσεις.

"O Strange είναι ένας πρώην νευροχειρουργός ο οποίος ύστερα απο ένα αυτοκινηστικό ατύχημα χάνει την ικανότητα της χρησιμοποίησης των χεριών του. Εχοντας εξαντλήσει κάθε επιλογή αποκατάστασης της υγείας του, ο Strange εντοπίζει τον "The Ancient One" στα Ιμαλάϊα, ο οποίος διστακτικά θα του διδάξει τις μυστικές τέχνες."

Στη σκηνοθεσία της νέας ταινίας βρίσκεται ο Scott Derrickson ("The Exorcism of Emily Rose", "The Day the Earth Stood Still", "Sinister"), ενώ το σενάριο υπογράφει ο Jon Spaihts ("Prometheus"), βασισμένος στο comic των Stan Lee & Steve Ditko.

Οι πρωταγωνιστές της ταινίας "Doctor Strange"

Benedict Cumberbatch, Rachel McAdams, Mads Mikkelsen, Tilda Swinton, Chiwetel Ejiofor, Michael Stuhlbarg.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Dr. Stephen Strange βρίσκεται ο Benedict Cumberbatch ("The Imitation Game"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Rachel McAdams ("True Detective"), Tilda Swinton ("Only Lovers Left Alive"), Mads Mikkelsen ("Hannibal"), Chiwetel Ejiofor ("12 Years A Slave"), Michael Stuhlbarg ("Boardwalk Empire"), Amy Landecker, Scott Adkins, Neve Gachev.

Με πολύ αξιόλογους συντελεστές αλλά και μια δύσκολη για μεταφορά υπόθεση, το μυστικιστικό "Doctor Strange" μπορεί να εξελιχθεί σε μια special ταινία comic, αν η Marvel αποφασίσει να ρισκάρει για κάτι το διαφορετικό και δεν ακολουθήσει την βαρετή πλέον φόρμουλα των τελευταίων ταινιών της.

Τα γυρίσματα του "Doctor Strange" εξελίσσονται αυτή τη στιγμή σε Λονδίνο, Νέα Υόρκη, Hong Kong και στο Kathmandu του Nepal, ενώ η κυκλοφορία του στις αίθουσες είναι προγραμματισμένη για τις 4 Νοεμβρίου του 2016.

Δείτε ένα featurette με το concept art του project:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.