Πρώτη Ματιά: "Dark Crimes" Του Αλέξανδρου Αβρανά

0

Πρόκειται για την νέα ταινία του Αλέξανδρου Αβρανά, ο οποίος ύστερα απο το βραβευμένο "Miss Violence", επιστρέφει με την τρίτη του σκηνοθετική δουλειά, ένα υψηλού προφίλ δραματικό θρίλερ.

"Ενας ντετέκτιβ της αστυνομίας που ερευνά την υπόθεση ενός φόνου, βρίσκει ανατριχιαστικές ομοιότητες ανάμεσα στην υπόθεση του και το βιβλίο ενός συγγραφέα και διανοούμενου."

Στην σκηνοθεσία βρίσκεται ο Αλέξανδρος Αβρανάς ("Without", "Miss Violence"), ενώ το σενάριο υπογράφει ο Jeremy Brock ("The Last King Of Scotland", "How I Live Now"), βασισμένος στο άρθρο του New Yorker που έγραψε ο David Grann το 2008.

Πρώτη Ματιά "True Crimes" του Αλεξανδρου Αβρανα

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο βρίσκεται ο Jim Carrey που επιστρέφει στο δράμα ύστερα απο το ατυχές “The Number 23” του Joel Schumacher. Αν και η επιλογή του Jim Carrey για δραματικούς ρόλους δεν παύει ποτέ να ξαφνιάζει, ο Καναδός ηθοποιός έχει αποδείξει στο παρελθόν ότι μπορεί να ανταπεξέλθει, κάτι που συνέβη τόσο με το "Eternal Sunshine of the Spotless Mind" όσο και με το "Truman Show".

Πρώτη Ματια: True Crimes του Αλέξανδρου Αβρανα

Jim Carrey, Charlotte Gainsbourg, Marton Csokas, Agata Kulesza.

Πρωταγωνιστούν επίσης οι Charlotte Gainsbourg ("Nymphomaniac"), Marton Csokas ("The Equalizer"), Agata Kulesza ("Ida"), Kati Outinen, Vlad Ivanov, Robert Wieckiewicz, Eleni Roussinou.

Η ταινία που αρχικά αποτελούσε project του Roman Polanski, φαντάζει σαν ένα θρίλερ μυστηρίου με ιδιαίτερη ατμόσφαιρα και μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον ταλαντούχο Έλληνα σκηνοθέτη να ανέβει επίπεδο.

Το "Dark Crimes" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες μέσα στο 2016.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.