Πρώτη Ματιά: "Captain America: Civil War"

0

Πρόκειται για την τρίτη κινηματογραφική ταινία του ήρωα Steve Rogers/Captain America της Marvel Comics. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η νέα ταινία θα έχει εμφυλιοπολεμικό κλίμα, καθώς θα θέσει τον Captain America ενάντια στον Iron Man.

"To Captain America: Civil War συνεχίζει απο εκεί που τελείωσε το Avengers: Age of Ultron, καθώς ο Steve Rogers οδηγεί την νέα ομάδα των Εκδικητών στην συνεχιζόμενη προσπάθεια της προστασίας της ανθρωπότητας. Υστερα απο ένα ακόμη διεθνές περιστατικό που εμπλέκει τους Avengers και οδηγεί σε παράπλευρες απώλειες, η πολιτική πίεση συσσωρεύεται με σκοπό την δημιουργία ενός συστήματος ευθύνης και ένα κυβερνητικό σχήμα που θα αποφασίζει το πότε χρειάζονται οι υπηρεσίες της ομάδας. Τα νέα δεδομένα βλάπτουν τους Εκδικητές την ίδια ώρα που προσπαθούν να προστατεύσουν το κόσμο απο έναν νέο και ειδεχθή υπερ-κακό."

Στην σκηνοθεσία βρίσκονται οι Anthony Russo και Joe Russo ("Captain America: The Winter Soldier"), ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Christopher Markus και Stephen McFeely ("The Chronicles of Narnia", "Captain America: The First Avenger"), βασισμένοι στους χαρακτήρες που δημιούργησαν οι Jack Kirby και Joe Simon.

Το εντυπωσιακό cast περιλαμβάνει τους συνήθεις υπόπτους Chris Evans, Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Sebastian Stan, Anthony Mackie, Paul Bettany, Jeremy Renner, Don Cheadle, Elizabeth Olsen, Chadwick Boseman, Emily VanCamp, Frank Grillo και William Hurt, ενώ τα νέα πρόσωπα είναι ο εξαιρετικός Martin Freeman ("The Hobbit"), ο Paul Rudd ("Ant-Man") και ο Daniel Bruhl ("Rush").

Τα γυρίσματα της ταινίας ξεκίνησαν στην Atlanta πρίν απο μερικές μέρες, ενώ μετά η παραγωγή θα συνεχιστεί στην Γερμανία, το Πουέρτο Ρίκο και την Ισλανδία.

Το "Captain America: Civil War" θα κάνει πρεμιέρα στις 6 Μαϊου του 2016.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.