Πρώτη Ματιά: "Black Mass" Του Scott Cooper

0

Πρόκειται για την νέα ταινία του Scott Cooper ("Crazy Heart", "Out of the Furnace"), που βασίζεται στην αληθινή ιστορία των Billy Bulger, Whitey Bulger, John Connelly και το πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων του FBI, που δημιούργησε ο J. Edgar Hoover.

"Ο John Connolly και ο James "Whitey" Bulger μεγάλωσαν μαζί στους δρόμους της Νότιας Βοστώνης. Δεκαετίες αργότερα, στα τέλη του 70' θα ξανασυναντηθούν. Μέχρι εκείνη τη στιγμή, ο Connolly είχε αναδειχθεί σε σημαντικό παράγοντα του FBI στη Βοστώνη και ο Whitey είχε γίνει νονός της Ιρλανδικής Μαφίας. Υστερα απο μια βρώμικη συμφωνία μεταξύ τους, που περιλάμβανε την ανταλλαγή μυστικών και την διάλυση της Ιταλικής Μαφίας στη Βοστώνη, η κατάσταση ξέφυγε πέρα απο κάθε έλεγχο με αποτέλεσμα φόνους, διακίνηση ναρκωτικών και τελικά την εισαγωγή του Bulger στην λίστα με τους 10 πιο καταζητούμενους κακοποιούς του FBI."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Scott Cooper, που υπογράφει και το σενάριο, βασισμένος στο βιβλίο των Dick Lehr και Gerard O'Neill.

Πρωταγωνιστούν οι Johnny Depp, Joel Edgerton, Benedict Cumberbatch, Dakota Johnson, Juno Temple, Adam Scott, Jesse Plemons, Erica McDermott, Brad Carter, Jeremy Strong, Anthony Molinari, Todd Ryan Jones.

Με πλούσιο cast και ταλαντούχο σκηνοθέτη, το "Black Mass" φαίνεται να διαθέτει τα εχέγγυα για να βγάλει τον Johnny Depp, απο την μαύρη τρύπα των συνεχόμενων αποτυχιών .

Το "Black Mass" θα κυκλοφορήσει στίς αίθουσες στις 8 Σεπτεμβρίου του 2015.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.