Πρώτη Ματιά: "Birdman", του Alejandro González Iñárritu

0

Το "Birdman", αποτελεί την νέα κινηματογραφική δουλειά του Μεξικανού σκηνοθέτη Alejandro González Iñárritu ("Amores Perros", "21 Grams").

"Ο Riggan Thomson (Michael Keaton), ένας ηθοποιός που κάποτε υποδύθηκε έναν εμβληματικό σούπερ-ήρωα, αντιμετωπίζει προβλήματα με τον εγωισμό του και την οικογένεια του, την ώρα που ετοιμάζει το ανέβασμα ενός θεατρικού έργου στο Broadway, σε μια προσπάθεια να επανακτήσει την παλιά του δόξα."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Alejandro González Iñárritu, που υπογράφει και το σενάριο μαζί με τους Nicolás Giacobone ("Biutiful"), Alexander Dinelaris και Armando Bo.

Πρωταγωνιστούν οι Michael Keaton, Emma Stone, Zach Galifianakis, Edward Norton, Naomi Watts, Andrea Riseborough, Amy Ryan, Benjamin Kanes, Clark Middleton, Bill Camp, Natalie Gold.

Με μια ενδιαφέρουσα ιστορία όπου ο Michael Keaton υποδύεται τον ψυχωτικό ηθοποιό που στοιχειώνεται απο την ανάμνηση του σούπερ-ήρωα που κάποτε υποδύθηκε και που του χάρισε την δόξα και το χρήμα, το "Birdman" φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον και πρωτότυπο.

Το "Birdman" θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2014.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.