Πρώτη Ματιά: "Ant-Man" Του Peyton Reed

0

Πρόκειται για την μεταφορά ενός ακόμη σούπερ-ήρωα της Marvel Comics στη μεγάλη οθόνη, μια μεταφορά που θα αποτελέσει και την επίσημη έναρξη της Φάσης 3, των ταινιών της Marvel Studios.

"Οπλισμένος με την απίστευτη ικανότητα να μπορεί να μικραίνει σε μέγεθος αλλά να αυξάνει σε δύναμη, ο Scott Lang (Paul Rudd) πρέπει να ασπαστεί τον ήρωα μέσα του και να βοηθήσει τον μέντορα του Dr. Hank Pym (Michael Douglas), να προστατέψει το μυστικό πίσω απο την απίθανη στολή του Ant-Man απο μια νέα γενιά απειλών. Αντιμέτωποι με φαινομενικά ανυπέρβλητα εμπόδια, ο Pym και ο Lang πρέπει να σχεδιάσουν και να υλοποιήσουν μια ληστεία που θα σώσει τον κόσμο."

Την σκηνοθεσία αρχικά είχε αναλάβει ο Edgar Wright («Scott Pilgrim vs. the World», «The World’s End»), όμως ύστερα απο δημιουργικές διαφωνίες με την Marvel o σκηνοθέτης αποχώρησε. Μια αποχώρηση που φούντωσε (και επιβεβαίωσε) τις φήμες που θέλουν την Marvel να μην αφήνει τους σκηνοθέτες να έχουν τον δημιουργικό έλεγχο των ταινιών που παράγει.

Υστερα απο μεγάλο ντόρο και πολλά αρνητικά σχόλια, η Marvel τελικά αντικατέστησε τον Edgar Wright με τον Peyton Reed ("Bring It On", "Down With Love"), ενώ προσέλαβε και τον σεναριογράφο Adam McKay ("Step Brothers", "Anchorman I-II") για να αναθεωρήσει το σενάριο που είχε γράψει ο Joe Cornish («The Adventures of Tintin»).

Στο πρωταγωνιστικό ρόλο βρίσκεται ο κωμικός ηθοποιός Paul Rudd, ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Evangeline Lilly ("Lost", "The Hobbit"), Corey Stoll ("The Strain"), Michael Douglas, Judy Greer, Bobby Cannavale, Michael Peña, John Slattery, Wood Harris, David Dastmalchian, Gregg Turkington.

Με δεδομένη την παρουσία του Paul Rudd και του Adam McKay, το "Ant-Man" αναμένεται σαν μια απο τις πιο αναλάφρες και χιουμοριστικές ταινίες της Marvel.

Το "Ant-Man" θα κυκλοφορήσει στίς αίθουσες, στις 17 Ιουλίου του 2015.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.