Πρώτες Εικόνες Απο Το "Dune" Του Denis Villenueve

0

Η Warner Bros. κυκλοφόρησε τις πρώτες εικόνες απο το "Dune", την νέα κινηματογραφική μεταφορά της δημοφιλούς sci-fi νουβέλας που έγραψε ο Frank Herbert, δια χειρός Denis Villenueve.

Οι εικόνες που κυκλοφόρησαν μέσα απο το Vanity Fair, φανερώνουν μια αισθητική που μοιάζει αρκετά με αυτήν από το φιλμ του 1984, που σκηνοθέτησε ο David Lynch.

"Ενα μυθικό και συναισθηματικά φορτισμένο ταξίδι ενός ήρωα, το 'Dune' αφηγείται την ιστορία του Paul Atreides, ενός ιδιοφυούς και χαρισματικού νεαρού άνδρα, με ενα σπουδαίο πεπρωμένο, που θα πρέπει να ταξιδέψει στον πιο επικίνδυνο πλανήτη του σύμπαντος για να εξασφαλίσει ενα μέλλον για την οικογένεια και τους ανθρώπους του. Καθώς κακόβουλες δυνάμεις συγκρούονται στον πλανήτη για την μοναδική πηγή του πιο πολύτιμου πόρου, ενα αγαθό που μπορεί να ξεκλειδώσει τις ικανότητες της ανθωπότητας, αυτοί που θα καταφέρουν να νικήσουν τους φόβους τους, θα είναι και αυτοί που θα επιβιώσουν."

Πρώτες Εικόνες Απο Το "Dune" Του Denis Villenueve

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Denis Villeneuve ("Arrival", "Sicario", "Blade Runner 2049"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο μαζί με τους Eric Roth ("The Insider") και Jon Spaihts ("Prometheus"), βασισμένοι φυσικά στη νουβέλα του Frank Herbert.

Πρωταγωνιστούν οι Timothée Chalamet ("Call Me by Your Name"), Josh Brolin ("No Country for Old Men), Stellan Skarsgård ("Nymphomaniac"), Charlotte Rampling ("Red Sparrow"), Javier Bardem ("Skyfall"), Rebecca Ferguson ("Life"), Oscar Isaac ("Ex Machina"), Dave Bautista, Zendaya, David Dastmalchian, Stephen Henderson.

Στην κινηματογράφηση του φίλμ βρίσκεται ο Greig Fraser ("Rogue One: A Star Wars Story"), ενώ την μουσική θα επιμεληθεί ο κορυφαίος Hans Zimmer ("The Dark Knight", "Gladiator").

Αν και η κινηματογραφική μεταφορά της sci-fi νουβέλας του Frank Herbert δεν αποτελεί ένα εύκολο εγχείρημα, η παρουσία του Denis Villeneuve στο τιμόνι και το μεγάλο budget της παραγωγής αφήνουν ελπίδες για ένα αξιόλογο φίλμ επιστημονικής φαντασίας.

Το νέο "Dune" που αποτελείται από δυο φιλμ, θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες (εκτός απροόπτου) στις 18 Δεκεμβρίου.

Δείτε τις εικόνες:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.