Πράσινο Φώς Για Το “Jeepers Creepers 3”

0

Υστερα απο χρόνια αναβολών, το τρίτο μέρος του franchise τρόμου "Jeepers Creepers" φαίνεται επιτέλους να παίρνει τον δρόμο πρός την μεγάλη οθόνη, με την βοήθεια της Myriad Pictures που θα αναλάβει την χρηματοδότηση αλλά και την διανομή.

Η πρώτη ταινία της σειράς τρόμου κυκλοφόρησε το 2001, σκηνοθετημένη απο τον Victor Salva και σε παραγωγή της American Zoetrope, της εταιρείας του Francis Ford Coppola. Αν και χωρίς μεγάλα ονόματα στο cast, το Jeepers Creepers γνώρισε μεγάλη επιτυχία χάρις στην πρωτότυπη ιστορία και τον εξαιρετικό σχεδιασμό του "τέρατος". Το 2003 κυκλοφόρησε το δεύτερο μέρος “Jeepers Creepers 2”, ενώ έκτοτε το franchise "πάγωσε".

"Η ιστορία εστιάζει σε ένα αρχαίο αθάνατο τέρας γνωστό και ως "The Creeper", που κυνηγά κάθε 23 χρόνια και για 23 ημέρες, και που τρέφεται με ανθρώπινα μέλη τα οποία αφού καταναλώσει σχηματίζουν το δικό του σώμα. Το τέρας εντοπίζει τα θύματα του απο τη μυρωδιά του φόβου και αφού τραφεί και ολοκληρώσει τον κύκλο των 23 ημερών, ξαναπέφτει σε νάρκη για τα επόμενα 23 χρόνια."

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η τρίτη ταινία της σειράς θα εστιάσει στην τελευταία ημέρα της περίοδου των 23 ημερών όπου ο τέρας τρέφεται και στον χαρακτήρα του Sergent Tubbs (Brandon Smith), ο οποίος θα ενώσει τις δυνάμεις του με μια ομάδα κρούσης, με σκοπό την οριστική εξολόθρευση του Creeper. Καθώς ο Creeper αντεπιτίθεται, το φίλμ θα εξερευνήσει το 'τι είναι, απο που προήλθε και γιατί κάνει αυτά που κάνει'.

Στην σκηνοθεσία και το σενάριο επιστρέφει ο Victor Salva, ενώ την παραγωγή θα συντονίσει και πάλι η American Zoetrope του Francis Ford Coppola, μαζί με τους Kirk Shaw, Surai Gohill και Stan Spry.

Τα γυρίσματα της τρίτης ταινίας θα ξεκινήσουν στις αρχές του 2016, στο Vancouver του Καναδά...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.