Πως η Warner Bros. "Τίναξε" στον Αέρα το Franchise του "Batman"

0

Ηταν Παρασκευή πρωί, όταν η Warner Bros ανακοίνωνε ότι ο Ben Affleck θα είναι αυτός που θα ενσαρκώσει τον "Batman" στην νέα ταινία "Batman vs. Superman", που θα κυκλοφορήσει στις 17 Ιουλίου του 2015. Η είδηση έκανε γρήγορα τον γύρω του κόσμου, προκαλώντας οργή και αγανάκτηση στους οπαδούς του πιο διάσημου ήρωα comic της DC Comics.

Πέρα όμως το σόκ, η είδηση προξένησε και πολλά ερωτηματικά καθώς το όνομα του Affleck δεν βρίσκονταν σε καμία απο τις λίστες που κυκλοφορούσαν τους τελευταίους μήνες στο Hollywood, λίστες που περιλάμβαναν κυριώς τα ονομάτα των Michael Fassbender (επιλογή μας), Jim Caviezel, Matt Bomer, Josh Brolin, Luke Evans, Anson Mount και Jon Hamm.

Αυτό έκανε πολλούς να πιστέψουν ότι ο καλά δικτυώμενος και με ισχυρούς φίλους στο Hollywood, Affleck, κίνησε ουρανό και γή για να αποσπάσει τον πολυπόθητο και ακριβοπληρωμένο ρόλο.

Μετά τον ιδανικό Batman, Christian Bale στην εξαιρετική τριλογία "The Dark Knight" του Christopher Nolan, που κατάφερε να αναζωογονήσει το franchise που είχαν ισοπεδώσει οι ταινίες του Joel Schumacher, η Warner κάνει και πάλι πολλά βήματα πίσω επιλέγοντας έναν ακατάλληλο και περιορισμένων δυνατοτήτων ηθοποιό.

Ξεχνώντας την τραγική εμφάνιση του Affleck σαν "Daredevil", η Warner Bros και η DC Comics, ουσιαστικά καταστρέφουν το βαρύτερο χαρτί τους στον κόσμο των superheroes, ένα κόσμο που όλα δείχνουν ότι θα κυριαρχήσει ολοκληρωτικά πλέον η Marvel & η Disney.

Η επιλογή του Ben Affleck έχει προκαλέσει μεγάλο ντόρο και στα social, με το Twitter να μετρά εκατοντάδες χιλιάδες αρνητικά σχόλια, την ίδια ώρα που έχει ξεκινήσει και η συλλογή υπογραφών στο change.org (πάνω απο 78.000 υπογραφές μέχρι τώρα) ενάντια στην επιλογή του νέου Batman.

Δείτε μερικά απο τα πιο ευρηματικά tweets:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.