Ποιός Θα Είναι Ο Νέος Spider-Man?

0

Πρίν απο λίγους μήνες είχαμε αναφερθεί στην συνεργασία της Sony Pictures και της Marvel για το reboot του franchise του Spider-Man. Η πρώτη ταινία του reboot θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο του 2017, όμως η πρώτη εμφάνιση του νέου Spider-Man θα γίνει στο "Captain America: Civil War", την νέα ταινία της Marvel που ξεκινά γυρίσματα την επόμενη εβδομάδα. Κάτι που σημαίνει ότι η Sony θα πρέπει μέσα στις επόμενες ημέρες να βρεί τον νεαρό ηθοποιό που θα ενσαρκώσει τον άνθρωπο-αράχνη.

Σύμφωνα με το TheWrap, το στούντιο έχει καταλήξει σε πέντε υποψηφίους: Tom Holland, Nat Wolff, Asa Butterfield, Timothee Chalamet, και Liam James.

ο νεος spider-man

Tom Holland, Nat Wolff, Asa Butterfield, Timothee Chalamet και Liam James.

Ο Tom Holland έγινε ιδιαίτερα γνωστός μέσα απο την εξαιρετική του ερμηνεία στο "The Impossible", την δραματική ταινία του J.A. Bayona, ενώ ο Nat Wolff διακρίθηκε μέσα απο το δακρύβρεχτο δράμα "The Fault in Our Stars". Ο Asa Butterfield πρωταγωνίστησε στο "Hugo" και το "Ender's Game", ο Timothée Chalamet συμμετείχε στο "Interstellar" του Christopher Nolan, ενώ ο Liam James έγινε γνωστός μέσα απο την τηλεοπτική σειρά "The Killing".

Κοινό χαρακτηριστικό όλων των υποψηφίων είναι η ηλικία, καθώς όλοι είναι κάτω των 20, ένα γεγονός που φανερώνει και την κατεύθυνση του reboot που θα εστιάσει στα σχολικά χρόνια του σούπερ ήρωα.

Σύμφωνα με τον Kevin Feige, παραγωγό του νέου φίλμ:

"Θέλουμε να παίξουμε με τον Spider-Man στα σχολικά του χρόνια, κάθως είναι κάποια πράγματα απο τα comics που οι προηγούμενες πέντε ταινίες δεν ασχολήθηκαν ποτέ. Και δεν μιλώ μόνο για χαρακτήρες ή υπερκακούς, αλλά και για πλευρές του δικού του χαρακτήρα. Το πιο προφανές απο αυτά είναι η δυσκολία προσαρμογής του στο σχολείο, πρίν αποκτήσει τις δυνάμεις του και γίνει αυτός ο ατρόμητος σούπερ ήρωας με την μάσκα."

Την σκηνοθεσία της πρώτης ταινίας του reboot έχει αναλάβει ο Drew Goddard ("The Cabin in the Woods", "Daredevil" TV), ο οποίος θα γράψει και το σενάριο.

Αν και η ιδέα με τα σχολικά χρόνια δεν φαντάζει και πολύ δελεαστική, η παρουσία του Goddard στη θέση του σκηνοθέτη αφήνει κάποια περιθώρια αισιοδοξίας, καθώς τα projects που γράφει ή σκηνοθετεί διαθέτουν σχεδόν πάντα ένα σκοτεινό τόνο και ύφος.

Το νέο "Spider-Man" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 28 Ιουλίου του 2017, ενώ η πρώτη εμφάνιση του νέου Peter Parker θα γίνει μέσα απο την ταινία "Captain America: Civil War" που θα κυκλοφορήσει στις 6 Μαϊου του 2016.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.