Η Paramount Ετοιμάζει Το Reboot Του "The Green Hornet"

0

Αν και η αποτυχημένη κινηματογραφική μεταφορά του comic "The Green Hornet" απο την Sony, έλαβε χώρα πρίν μόλις πέντε χρόνια, αυτό δεν φαίνεται να πτόησε την Paramount, που όχι μόνο απέκτησε τα κινηματογραφικά δικαιώματα, αλλά φαίνεται να έχει ήδη ετοιμάσει και το σενάριο για το reboot της ιστορίας.

Η Paramount Ετοιμάζει Το Reboot Του "The Green Hornet"

Σκηνή απο την ταινία του 2011, με πρωταγωνιστές τους Seth Rogen και Jay Chou.

Αν και γυρισμένη απο τον ταλαντούχο Michel Gondry, η πρώτη κινηματογραφική μεταφορά του ήρωα χαρακτηρίστηκε απο το πρόχειρο σενάριο με το υπερβολικό και κάποιες φορές κακόγουστο χιούμορ των Seth Rogen και Evan Goldberg.

"Υστερα απο το θάνατο του πατέρα του, ο Britt Reid - ο κληρονόμος της μεγάλης εταιρείας του - ενώνει τις δυνάμεις του με τον βοηθό του πατέρα του, Kato, με σκοπό την καταπολέμηση του εγκλήματος."

Η Paramount Ετοιμάζει Το Reboot Του "The Green Hornet"

Το σενάριο του reboot που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες θα είναι ιδιαίτερα σκοτεινό και βίαιο, θα γράψει ο Sean O’Keefe, ενώ την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Gavin O'Connor ("Warrior", "Jane Got a Gun").

Σε μια πρόσφατη δήλωση του στο Deadline, o σκηνοθέτης του φίλμ Gavin O'Connor μίλησε για τον τόνο και το ύφος του νέου φίλμ:

"Οταν συναντούμε τον Britt Reid, αυτός έχει χάσει την πίστη του στο σύστημα. Εχει χάσει την πίστη του στους θεσμούς. Αν έτσι δουλεύει πλέον ο κόσμος, τότε ο κόσμος θα πάρει αυτό που αξίζει. Είναι ένας άνδρας που βρίσκεται σε πόλεμο με τον εαυτό του. Ενας μυστικός πόλεμος που συνδέεται άμεσα με την απουσία του πατέρα του. Είναι ο δράκος που ζούσε μαζί του και που θα πρέπει να εξολοθρεύσει. Και η πορεία που θα ακολουθήσει για να γίνει ο 'The Green Hornet' είναι η δραματοποίηση αυτού και θα εξελιχθεί στον πραγματικό εαυτό του Britt. Σκέφτομαι αυτό το φίλμ σαν τον Batman που συναντά τον Bourne. Είναι ο αντι-Bruce Wayne και το δίλημμα του είναι: Είναι ένας σωτήρας ή ένας εξολοθρευτής?"

Αν και αρχικά η είδηση για το reboot του "The Green Hornet" δεν μας ενθουσίασε και ιδιαίτερα, οι δηλώσεις του Gavin O'Connor δημιουργούν αισιοδοξία καθώς τα λεγόμενα του φανερώνουν ένα γήινο, αμφιλεγόμενο και συναισθηματικά πολύπλοκο ήρωα...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.