Η Paramount Απέκτησε Το "The Pro"

0

Σύμφωνα με το Deadline, η Paramount απέκτησε τα κινηματογραφικά δικαιώματα του "The Pro", της εικονογραφημένης νουβέλας που δημιούργησαν οι Garth Ennis ("Preacher"), Jimmy Palmiotti ("Painkiller Jane") και η εικονογράφος Amanda Conner. Το ακατάλληλο comic κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2002 απο την Image Comics και δίχασε τους κριτικούς, με πολλούς να κάνουν λόγο για μια ξεκαρδιστική ιστορία και με πολλούς άλλους να το θεωρούν φθηνό και σεξιστικό.

Η ιστορία που αποτελεί μια comic σάτιρα, εστιάζει σε μια πόρνη που ξυπνά μια ημέρα με υπερδυνάμεις και καλείται να συμμετάσχει στην ομάδα League of Honor - μια παρωδία της Justice League - που αποτελείται απο τους the Saint, the Knight & the Squire, the Lady, the Lime και τον Speedo.

Το σενάριο της μεταφοράς θα γράψει η Zoe McCarthy ("Bitches On A Boat"), ενώ οι δημιουργοί του comic θα εκτελέσουν χρέη παραγωγών και συμβούλων.

Υστερα απο το "Preacher" που έχει μεταφερθεί στην τηλεόραση απο το δίκτυο AMC και το "The Boys" που ετοιμάζει το Cinemax, το "The Pro" θα αποτελέσει το πρώτο comic του Garth Ennis που παίρνει το δρόμο πρός την μεγάλη οθόνη. Ενα εγχείρημα αρκετά ριψοκίνδυνο, καθώς το συγκεκριμένο comic είναι πολύ αμφιλεγόμενο και εντελώς ακατάλληλο.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.