Η Paramount Απέκτησε Το "The Corporation"

0

Σύμφωνα με το Deadline, η Paramount δικαιώματα του "The Corporation: An Epic Story of the Cuban American Underworld", της κινηματογραφικής μεταφοράς του βιβλίου του TJ English, που θα εκδοθεί τον χειμώνα του 2017.

"Η ιστορία εστιάζει στον Jose Miguel Battle Sr. (El Padrino), τον ηγέτη της "The Corporation", που ήταν γνωστός και ως ο "The Godfather". Ο Battle είχε μια λαμπρή καριέρα και στις δυο πλευρές του νόμου. Υπήρξε ο εισπράκτορας του Batista, μεταφέροντας τα μερίδια του απο τα καζίνο, όταν η Μαφία διοικούσε την Κούβα. Ο Battle απέδρασε στις Ηνωμένες Πολιτείες, εκεί όπου μαζί με άλλους Κουβανούς εκπαιδεύτηκε απο την CIA για να συμμετάσχει στην εισβολή στον Κόλπο των Χοίρων. Εχοντας διασώσει τις ζωές 28 ανδρών του, ο The Godfather κατάφερε να βγεί απο αυτό το φιάσκο σαν ήρωας για πολλούς Κουβανο-αμερικανούς. Ο πυρήνας της συμμορίας εκπαιδεύτηκε σαν μια μονάδα και όλοι μαζί σχημάτισαν την "The Corporation". Στην αρχή ξεκίνησαν με την κομπίνα των αριθμών, γνωστή και ως "bolita", όμως σύντομα επεκτάθηκαν στο ξέπλυμμα χρήματος και τις δολοφονίες."

Το σενάριο της μεταφοράς θα γράψει ο David Matthews ("Boardwalk Empire"), ενώ την παραγωγή θα επιβλέψουν οι Leonardo DiCaprio και Jennifer Davisson της Appian Way και οι Andrew Rona και Alex Heineman της The Picture Company.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Jose Miguel Battle θα βρεθεί ο Benicio Del Toro, ο οποίος αυτή την στιγμή βρίσκεται στο peak της καριέρας του, συμμετέχοντας ταυτόχρονα σε μεγάλα blockbusters ("Star Wars", "Guardians of the Galaxy") αλλά και χαμηλότερου, πλήν πολύ σημαντικού προφίλ projects, όπως το "Sicario".

Η απόκτηση των δικαιώματων κατέληξε στην Paramount, ύστερα απο έναν ιδιαίτερα έντονο πόλεμο προσφορών με τα στούντιο της Sony, της Lionsgate, της MGM και της Universal...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.