Η Paramount Απέκτησε Το "Leonardo da Vinci"

0

Υστερα απο έναν έντονο "πόλεμο προσφορών" με την Universal, το στούντιο της Paramount απέκτησε τα δικαιώματα του "Leonardo da Vinci", του βιβλίου που έγραψε ο Walter Isaacson.

Σύμφωνα με το Variety, η Paramount θα μεταφέρει την βιογραφία του Leonardo da Vinci στον κινηματογράφο σε συνεργασία με την εταιρεία παραγωγής Appian Way του Leonardo DiCaprio, ο οποίος θα αναλάβει και τον πρωταγωνιστικό ρόλο του εκκεντρικού και ιδιοφυούς καλλιτέχνη-εφευρέτη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο DiCaprio επιθυμούσε διακαώς τον ρόλο για πάρα πολλά χρόνια, καθώς σύμφωνα με την μητέρα του, το όνομα του γιού της (Leonardo), της ήρθε στο μυαλό όταν εξέταζε ένα αντικείμενο του da Vinci στη γκαλερί Uffizi της Φλωρεντίας, το 1974.

Πέρα όμως απο το γεγονός ότι μοιράζονται το ίδιο όνομα, ο Leonardo DiCaprio φαντάζει ιδανικός για τον ρόλο του da Vinci και με την αναμένομενη προσθήκη ενός κορυφαίου σκηνοθέτη στο project, το βιογραφικό φίλμ μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι πολύ αξιόλογο.

Αν και το βιβλίο του Isaacson δεν έχει εκδοθεί ακόμη (κυκλοφορεί στις 17 Οκτωβρίου), οι προηγούμενες δουλειές του, που συμπεριλαμβάνουν τις βιογραφίες των Albert Einstein, Henry Kissinger, Steve Jobs, Benjamin Franklin και του Albert Einstein, που πρόσφατα μεταφέρθηκε στην τηλεόραση με την τηλεοπτική σειρά "Genius", αποτέλεσαν το κίνητρο για την Paramount που έσπευσε να το αποκτήσει...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.