Οι Νέες Ταινίες Που Θα Δούμε Στο Σπίτι Τον Μάιο

0

Νέες Ταινίες Που Θα Δούμε Στο Σπίτι Τον Μάιο | Σελίδα 2

 

"The Man in the Hat" [VOD]

"The Man in the Hat"

"Ο άνθρωπος με το καπέλο διασχίζει την Γαλλία με ένα Fiat 500, έχοντας σαν συντροφιά την κορνιζαρισμένη φωτογραφία μιας άγνωστης γυναίκας. Τον καταδιώκουν πέντε οργισμένοι άνδρες σε ένα Citroen Dyane. Γιατί τον κυνηγούν και πως μπορεί να τους ξεφύγει?
Ταξιδεύοντας Βόρεια, αναζητώντας την απόδραση μέσα από τα βουνά, τα φαράγγια και τις γέφυρςς της Γαλλίας, ακούει ιστορίες αγάπης και απώλειας και μουσική των Otis Redding και Canteloube. Συναντά μυστηριώδεις ξένους, όπως οι The Damp Man, The Chef και The Biker, έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τις έντονες εκκεντρικότητες μιας παλιάς χώρας, μιας παλιάς ηπείρου. Και όλα αυτά την ώρα που προσπαθεί να ξεφύγει από τους διώκτες του, που είναι μονίμως και αδιάκοπα ένα βήμα πίσω του."

Στη σκηνοθεσία βρίσκονται οι John-Paul Davidson ("Gentlemen Don't Eat Poets") και Stephen Warbeck, οι οποίοι υπογράφουν και το σενάριο. Πρωταγωνιστούν οι Ciarán Hinds, Stephen Dillane, Sasha Hails, Maïwenn, Muna Otaru, Brigitte Roüan, Claire Tran, Xavier Laurent, Amit Shah, Zoé Bruneau.

Πρεμιέρα: 14 Μαΐου

Δείτε το trailer:


 

"The Killing Of Two Lovers" [VOD]

"The Killing Of Two Lovers"

"Η ιστορία ακολουθεί τον David, ο οποίος προσπαθεί απεγνωσμένα να κρατήσει ενώμενη την εξαμελή οικογένεια του, κατά την διάρκεια του χωρισμού του με την σύζυγο του Nikki. Και οι δυο συμφώνησαν να βλέπουν άλλα άτομα, όμως ο David πασχίζει να συμβιβαστεί με την νέα σχέση της συζύγου του."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Robert Machoian, ο οποίος υπογράφει και το σενάριο. Πρωταγωνιστούν οι Clayne Crawford, Chris Coy, Sepideh Moafi, Avery Pizzuto, Barbara Whinnery, Arri Graham, Ezra Graham.

Πρεμιέρα: 14 Μαΐου

Δείτε το trailer:


 

"Those Who Wish Me Dead" [HBO MAX]

Οι Νέες Ταινίες Που Θα Δούμε Στο Σπίτι Τον Μάιο

"Ένας 12χρονος μάρτυρας ενός φόνου, βρίσκεται κυνηγημένος από δυο εκτελεστές στα δάση της Montana. Μοναδική του ελπίδα, μια ειδικός της επιβίωσης στη φύση, που έχει αναλάβει την προστασία του, την ώρα που μια καταστροφική πυρκαγιά απειλεί να τους σκοτώσει όλους."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Taylor Sheridan ("Wind River", "Yellowstone"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο μαζί με τον Charles Leavitt ("Blood Diamond"), βασισμένοι στη νουβέλα του Michael Koryta.

Πρωταγωνιστούν οι Angelina Jolie, Jon Bernthal, Nicholas Hoult, Finn Little, Aiden Gillen, Medina Senghore, Tyler Perry, Jake Weber.

Πρεμιέρα: 14 Μαΐου

Δείτε το trailer:


 

"The Woman in the Window" [NETFLIX]

"The Woman In The Window"

"Μια παιδοψυχολόγος (Amy Adams) που πάσχει από αγοραφοβία, γίνεται φίλη με μια γειτόνισσα στο σπίτι της στη Νέα Υόρκη. Σύντομα όμως θα δει την ζωή της να αναστατώνεται, όταν η νέα φίλη της εξαφανίζεται με περίεργο τρόπο."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Joe Wright ("Hanna", "Darkest Hour"), ενώ το σενάριο υπογράφει ο Tracy Letts ("August: Osage County"), βασισμένος στη νουβέλα του A.J. Finn. Πρωταγωνιστούν οι Amy Adams, Gary Oldman, Julianne Moore, Jennifer Jason Leigh, Wyatt Russell, Brian Tyree Henry, Anthony Mackie, Liza Colón-Zayas, Fred Hechinger.

Πρεμιέρα: 14 Μαΐου

Δείτε το trailer:


 

"Riders Of Justice" [VOD]

Οι Νέες Ταινίες Που Θα Δούμε Στο Σπίτι Τον Μάιο

"Ο Markus (Mads Mikkelsen), ένας βετεράνος του στρατού, επιστρέφει στο σπίτι του για να φροντίσει την κόρη του, ύστερα από τον θάνατο της γυναίκας του σε ένα τραγικό δυστύχημα τρένου. Όταν όμως επιστρέφει, συναντά έναν επιζώντα του δυστυχήματος και ανακαλύπτει πως ίσως κρύβεται να κάτι άλλο, πέρα από αυτό που έγινε γνωστό στο κοινό. Συγκλονισμένος από αυτήν την ανακάλυψη, ο Markus ενώνει τις δυνάμεις του με επιζώντες και συγγενείς των θυμάτων, με σκοπό την εκδίκηση."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Anders Thomas Jensen, ο οποίος υπογράφει και το σενάριο μαζί με τον Nikolaj Arcel. Πρωταγωνιστούν οι Mads Mikkelsen, Nikolaj Lie Kaas, Gustav Lindh, Roland Møller, Nicolas Bro, Jacob Lohmann, Lars Brygmann.

Πρεμιέρα: 21 Μαΐου

Δείτε το trailer:


ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ

1 2 3
Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Σχολιάστε

eleven + nineteen =