Οι Νέες Ταινίες Που Θα Δούμε Στο Σπίτι Τον Απρίλιο

0

Νέες Ταινίες Που Θα Δούμε Στο Σπίτι Τον Απρίλιο


"The Marksman" [VOD]

"The Marksman"

"Ένας ιδιοκτήτης ράντσου στα σύνορα της Arizona, θα γίνει ο απρόσμενος υποστηρικτής και προστάτης ενός νεαρού αγοριού από το Μεξικό, που προσπαθεί απεγνωσμένα να αποδράσει από τους δολοφόνους ενός καρτέλ ναρκωτικών που τον καταδιώκουν."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Robert Lorenz ("Trouble with the Curve"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο μαζί με τους Chris Charles και Danny Kravitz.

Πρωταγωνιστούν οι Liam Neeson, Katheryn Winnick, Teresa Ruiz, Juan Pablo Raba, Dylan Kenin, Luce Rains, Dominic Cancelliere, Chase Mullins, Alex Knight, Ming Wang, Grayson Berry.

Πρεμιέρα: 13 Απριλίου

Δείτε το trailer:


 

"Mortal Combat" [HBO Max]

Οι Νέες Ταινίες Που Θα Δούμε Στο Σπίτι Τον Απρίλιο

"Ο Cole Young, ένας ξοφλημένος μαχητής πολεμικών τεχνών, αγνοεί την κρυμμένη καταγωγή του και το γιατί τον καταδιώκει ο Sub-Zero της φατρίας δολοφόνων Lin-Kuei. Ανησυχώντας για την ασφάλεια της οικογένειας του, αναζητά μια κλίκα μαχητών που επιλέχθηκαν για να υπερασπιστούν το Βασίλειο της Γης, σε μια μάχη ενάντια στις δυνάμεις του Outworld, σε ένα πολυδιάστατο τουρνουά πολεμικών τεχνών, που λαμβάνει χώρα μια φορά ανά γενιά."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Simon McQuoid που κάνει το σκηνοθετικό του ντεμπούτο, ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Greg Russo και Dave Callaham ("The Expendables", "Wonder Woman 1984"), βασισμένοι στους χαρακτήρες που δημιούργησαν οι Ed Boon και John Tobias.

Πρωταγωνιστούν οι Lewis Tan, Josh Lawson, Jessica McNamee, Hiroyuki Sanada, Joe Taslim, Tadanobu Asano, Mehcad Brooks, Ludi Lin, Chin Han, Sisi Stringer, Mel Jarnson, Max Huang.

Πρεμιέρα: 16 Απριλίου

Δείτε το trailer:


"The Courier" [VOD]

"The Courier"

"Η ιστορία του μετριοπαθούς Βρετανού επιχειρηματία Greville Wynne (Benedict Cumberbatch), που θα στρατολογηθεί σε μια από τις μεγαλύτερες διεθνείς συρράξεις της ιστορίας. Υπό τις εντολές της Βρετανικής MI-6 και μιας πράκτορα της CIA (Rachel Brosnahan), ο Wynne δημιουργεί μια μυστική και επικίνδυνη συνεργασία με τον Σοβιετικό αξιωματικό Oleg Penkovsky (Merab Ninidze), σε μια προσπάθεια να προσφέρει πολύ σημαντικές και απαραίτητες πληροφορίες, για την αποτροπή μιας πυρηνικής αντιπαράθεσης και την εκτόνωση της Κρίσης των Πυραύλων Της Κούβας."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Dominic Cooke ("On Chesil Beach"), ενώ το σενάριο υπογράφει ο Tom O'Connor ("The Hitman's Bodyguard").

Πρωταγωνιστούν οι Benedict Cumberbatch, Rachel Brosnahan, Merab Ninidze, Jessie Buckley, Vladimir Chuprikov, James Schofield, Fred Haig, Emma Penzina, Mariya Mironova, Anton Lesser, Angus Wright, David Bark-Jones, Charles Walters.

Πρεμιέρα: 16 Απριλίου

Δείτε το trailer:


 

 

"Monday" [VOD]

Οι Νέες Ταινίες Που Θα Δούμε Στο Σπίτι Τον Απρίλιο

"Το φιλμ ακολουθεί την ιστορία των Mickey (Sebastian Stan) και Chloe (Denise Gough), δυο 30+ Αμερικανών που ζουν στην Αθήνα και που θα συναντηθούν κατά την διάρκεια ενός καλοκαιρινού σαββατοκύριακου. Καθώς η παραμονή της Chloe στην Ελλάδα πλησιάζει στο τέλος της, αποφασίζει να εγκαταλείψει την δουλειά της στην Αμερική, για να διαπιστώσει εάν το πάθος ενός σαββατοκύριακου μπορεί να αντέξει την πραγματικότητα της αναπόφευκτης Δευτέρας."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Αργύρης Παπαδημητρόπουλος ("Suntan"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο μαζί με τον Rob Hayes ("Gretel & Hansel"). Πρωταγωνιστούν οι Sebastian Stan, Denise Gough, Dominique Tipper, Γιώργος Πυρπασόπουλος, Έλλη Τρίγγου, Ανδρέας Κωνσταντίνου, Σοφία Κόκκαλη, Σύλλας Τζουμέρκας, Chloe Sirene, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Orlando Seale.

Πρεμιέρα: 16 Απριλίου

Δείτε το trailer:


 

"Stowaway" [Netflix]

Οι Νέες Ταινίες Που Θα Δούμε Στο Σπίτι Τον Απρίλιο

"Σε μια αποστολή με προορισμό τον Άρη, ένας ακούσιος λαθρεπιβάτης προκαλεί κατά λάθος σοβαρή ζημιά στα συστήματα ζωτικής σημασίας του διαστημόπλοιου. Αντιμέτωπο με την απειλή να εξαντληθούν οι πόροι και το ενδεχόμενο μιας ζοφερής έκβασης, το πλήρωμα πρέπει να πάρει μια πολύ δύσκολη απόφαση."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Joe Penna ("Arctic"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο μαζί με τον Ryan Morrison ("Arctic"). Πρωταγωνιστούν οι Anna Kendrick ("Pitch Perfect"), Daniel Dae Kim ("Lost"), Toni Collette ("The Sixth Sense"), Shamier Anderson ("Wynonna Earp").

Πρεμιέρα: 22 Απριλίου

Δείτε το trailer:


 

"Things Heard & Seen" [Netflix]

"Things Heard & Seen"

"Μια καλλιτέχνιδα (Seyfried) από το Manhattan, μετακομίζει μαζί με τον σύζυγο της σε ένα ιστορικό χωριό στο Hudson Valley και ανακαλύπτει ότι τόσο ο σύντροφος της, όσο και το νέο της σπίτι, κρύβουν σκοτεινά και πιθανότατα απειλητικά μυστικά. Η Catherine ερευνά την ιστορία του σπιτιού για να ανακαλύψει τα καλά κρυμμένα μυστήρια του, ενώ ο σύζυγος της γίνεται ολοένα και πιο δύσκολος και ενοχλητικός καθώς προχωρά η έρευνά της."

Στη σκηνοθεσία βρίσκονται οι Shari Springer Berman και Robert Pulcini ("American Splendor", "The Nanny Diaries"), οι οποίοι υπογράφουν και το σενάριο βασισμένοι στη νουβέλα "All Things Cease to Appear" της Elizabeth Brundage.

Πρωταγωνιστούν οι Amanda Seyfried, James Norton, Karen Allen, Rhea Seehorn, Natalia Dyer, F. Murray Abraham, Michael O'Keefe, James Urbaniak, Alex Neustaedter, Jack Gore, Michael Abbott Jr..

Πρεμιέρα: 29 Απριλίου

Δείτε το trailer:


 

"Nomadland" [Netflix]

"Nomadland"

"Η ιστορία ακολουθεί την οικονομική κατάρρευση μιας εταιρικής πόλης στην εξοχή της Nevada και εστιάζει στην Fern (Frances McDormand), η οποία μαζεύει τα πράγματα της σε ένα φορτηγάκι και βγαίνει στο δρόμο, εξερευνώντας την ζωή έξω από την συμβατική κοινωνία σαν μια σύγχρονη νομάς."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται η Chloé Zhao ("The Rider", "Songs My Brothers Taught Me"), η οποία υπογράφει και το σενάριο, βασισμένη στο βιβλίο της Jessica Bruder.

Πρωταγωνιστούν οι Frances McDormand, David Strathairn, Linda May, Charlene Swankie και Bob Wells.

Πρεμιέρα: 30 Απριλίου

Δείτε το trailer:


Μέσα στον Απρίλιο του 2021 θα κυκλοφορήσουν σε Video On Demand και οι ταινίες: (πατήστε τα κόκκινα links για να δείτε τα trailers)

- "Every Breath You Take" | (Δράμα) | Διάθεση: 2/4 [VOD]

- "Just Say Yes" | (Ρομαντική Κωμωδία) | Διάθεση: 2/4 [Netflix]

- "Giants Being Lonely" | (Δράμα) | Διάθεση: 6/4 [VOD]

- - "The Power" | (Θρίλερ Τρόμου) | Διάθεση: 8/4 [VOD]

- "Held" | (Θρίλερ Τρόμου) | Διάθεση: 9/4 [VOD]

- "Moffie" | (Δράμα) | Διάθεση: 9/4 [VOD]

- "Night in Paradise" | (Δράμα) | Διάθεση: 9/4 [Netflix]

- "Honeydew" | (Θρίλερ Τρόμου) | Διάθεση: 13/4 [VOD]

- "Ride or Die" | (Δράμα) | Διάθεση: 15/4 [VOD]

- "Boys from County Hell" | (Κωμωδία Τρόμου) | Διάθεση: 22/4 [Shudder]

- "Here Are The Young Men" | (Δράμα) | Διάθεση: 26/4 [VOD]


*Η λίστα με τις νέες ταινίες που Θα δούμε στο σπίτι τον Απρίλιο θα ενημερώνεται διαρκώς, καθώς οι υπηρεσίες streming βρίσκονται σε συνεχείς διαπραγματεύσεις με τα κινηματογραφικά στούντιο για την αγορά ταινιών.

1 2
Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.