Ο Zhang Yimou Ετοιμάζει To "The Great Wall"

0

Σύμφωνα με το Variety, o Κινέζος σκηνοθέτης Zhang Yimou ("House of Flying Daggers", "The Flowers of War"), ετοιμάζει το "The Great Wall", μια επική υπερπαραγωγή που θα αποτελέσει την πρώτη του αγγλόφωνη κινηματογραφική ταινία.

Ο καταξιωμένος Zhang Yimou έγινε ιδιαίτερα γνωστός με την ταινία "House of Flying Daggers" που κυκλοφόρησε το 2004, ενώ κατά τη διάρκεια της πολύχρονης καριέρας του έχει κερδίσει 2 βραβεία Bafta και πολλές διακρίσεις στα φεστιβάλ του Βερολίνου και των Καννών.

Η ταινία που περιγράφεται σαν μια επική ταινία εποχής με στοιχεία sci-fi, βασίζεται σε μια ιδέα του CEO της Legendary Pictures, Thomas Tull και του συγγραφέα Max Brooks ("World War Z") και εξερευνά τα μυστήρια πίσω απο την κατασκευή του Σινικού Τείχους της Κίνας, που σύμφωνα με την πλοκή της ταινίας δεν κατασκευάστηκε για να απωθήσει μόνο ανθρώπους...

Λεπτομέρειες για το cast δεν υπάρχουν πρός το παρόν, ενώ κατά το παρελθόν είχαν ακουστεί τα ονόματα των Henry Cavill ("Man of Steel"), Benjamin Walker ("Abraham Lincoln: Vampire Hunter") και Matt Damon ("The Bourne" - franchise).

Η ταινία που διαθέτει πολύ υψηλό προϋπολογισμό ($135 εκατομμύρια δολλάρια), θα ξεκινήσει γυρίσματα τον Φεβρουάριο του 2016 και οι παραγωγοί φιλοδοξούν να κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις αρχές του 2017. Την παραγωγή του φιλόδοξου project έχει αναλάβει η Legendary East, το νεοσύστατο ασιατικό τμήμα της Legendary Entertainment.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.