Ο Zack Snyder Ετοιμάζει Το "Rebel Moon" Για Το Netflix

0

Ύστερα από το μάλλον απογοητευτικό "Army of the Dead", ο Zack Snyder ετοιμάζει το επόμενο project του, που και αυτό θα φιλοξενηθεί στο Netflix. Ο λόγος γίνεται για το "Rebel Moon", ένα φιλμ επιστημονικής φαντασίας, που σύμφωνα με τον σκηνοθέτη πηγάζει από την αγάπη του για το "Star Wars" και τα φιλμ του θρυλικού Ιάπωνα σκηνοθέτη Akira Kurosawa.

"Η ιστορία εστιάζει σε μια ειρηνική αποικία στην άκρη του γαλαξία, που απειλείται από τον στρατό ενός τύραννου με το όνομα Belisarius. Απελπισμένη για επιβίωση, η αποικία στέλνει μια νεαρή γυναίκα με ένα μυστηριώδες παρελθόν, για να στρατολογήσει πολεμιστές από κοντινούς πλανήτες, που θα τους βοηθήσουν να αντιμετωπίσουν τις σκοτεινές δυνάμεις."

Όπως προαναφέραμε, ο Zack Snyder ("300", "Man of Steel") έχει αναλάβει την σκηνοθεσία, ενώ θα συμμετάσχει και στο σενάριο μαζί με τους Kurt Johnstad ("300", "Atomic Blonde") και Shay Hatten ("John Wick: Chapter 3", "Army of the Dead").

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη του στο THR, ο Zack Snyder δήλωσε:

"Αυτό το project προέκυψε μέσα μου, καθώς μεγάλωσα παρακολουθώντας με μεγάλο θαυμασμό τα φιλμ του Star Wars και τα φιλμ του Akira Kurosawa. Είναι η αγάπη μου για το sci-fi και μια τεράστια περιπέτεια. Η ελπίδα μου είναι πως αυτό θα εξελιχθεί σε ένα μεγάλο franchise και ένα σύμπαν που μπορεί να μεγαλώσει και άλλο. Έχτισα αυτό το σύμπαν τα τελευταία τρία χρόνια. Η κάθε του του γωνιά θα πρέπει να εμπλουτιστεί. Έχω δημιουργήσει σχέδια και συνεχίζω να σχεδιάζω, προσπαθώντας να προετοιμάσω αυτό το γόνιμο έδαφος και να κάνω αυτόν τον κόσμο πραγματικότητα."

Αν και η καριέρα του Αμερικανού σκηνοθέτη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως hit and miss, με επιτυχημένα και λιγότερο επιτυχημένα φιλμ, κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί πως είναι ένας σκηνοθέτης με όραμα και ταλέντο, κάτι που σε συνδυασμό με την δημιουργική ελευθερία που του παρέχει το Netflix, μπορεί να τον βοηθήσει να δημιουργήσει κάτι αξιόλογο.

Τα γυρίσματα του "Rebel Moon" θα ξεκινήσουν στις αρχές του 2022, ενώ η πρεμιέρα της αναμένεται στις αρχές του 2023...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.