Ο Tom Holland Είναι Ο Νέος Spider-Man

0

Υστερα απο ένα εξοντωτικό casting που περιλάμβανε μια σειρά απο πολύπλοκα screen tests και πάρα πολλούς ηθοποιούς, η Marvel και η Sony Pictures ανακοίνωσαν τον νέο ηθοποιό που θα ενσαρκώσει τον άνθρωπο-αράχνη στο reboot του δημοφιλούς franchise.

Υστερα απο μια σκληρή μάχη με τον Asa Butterfield ("Hugo", "Ender’s Game"), ο ρόλος τελικά κατέληξε στον Tom Holland, τον 19χρονο Βρετανό ηθοποιό που τα τελευταία χρόνια έχει "βγάλει μάτια" με τις ερμηνείες του.

Ο Tom Holland έγινε ιδιαίτερα γνωστός μέσα απο την εξαιρετική του ερμηνεία στο "The Impossible", την δραματική ταινία του J.A. Bayona, ενώ αργότερα εμφανίστηκε στις ταινίες "Locke", "How I Live Now" και στην τηλεοπτική μίνι σειρά "Wolf Hall".

Ομως εκτός απο την ανακοίνωση του πρωταγωνιστή, τα δυο στούντιο ανακοίνωσαν και το όνομα του ανθρώπου που θα σκηνοθέτησει την πρώτη ταινία της νέας τριλογίας. Πρόκειται για τον Jon Watts, εναν σχετικά άσημο σκηνοθέτη που μετρά μόλις δυο ταινίες στο ενεργητικό του: το θρίλερ τρόμου "Clown" και το "Cop Car", το θρίλερ-δράσης που έχει ως πρωταγωνιστή τον Kevin Bacon. Μια επιλογη που έχει ήδη προκαλέσει μεγάλη έκπληξη στους κύκλους του Hollywood, καθώς για την θέση είχαν ακουστεί αρκετά γνωστά ονόματα.

Το νέο "Spider-Man" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 28 Ιουλίου του 2017, ενώ η πρώτη εμφάνιση του νέου Peter Parker θα γίνει μέσα απο την ταινία "Captain America: Civil War" που θα κυκλοφορήσει στις 6 Μαϊου του 2016.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.