Ο Tom Hardy Θα υποδυθεί Τον Ernest Shackleton

0

Υστερα απο μια εξαιρετική περσινή χρονιά με τους ρόλους του στο "Mad Max: Fury Road" και το "The Revenant", ο Tom Hardy συνεχίζει την προσθήκη αξιόλογων ρόλων στα μελλοντικά σχέδια του. Σύμφωνα με το Deadline, o Bρετανός ηθοποιός που πρίν απο λίγο καιρό ολοκλήρωσε τα γυρίσματα στο "Dunkirk" του Christopher Nolan και στην τηλεοπτική μίνι σειρά "Taboo", θα υποδυθεί τον Sir Ernest Shackleton, τον Βρετανό εξερευνητή που στις αρχές του 1900 και την περίοδο "The Heroic Age of Antarctic Exploration", οδήγησε τρείς αποστολές στην Ανταρκτική.

Σε ένα απο τα ταξίδια του που είχε τον τίτλο "The Imperial Trans-Atlantic Expedition", ο Shackleton και το πλοίο του Endurance, κόλλησε στους πάγους. Οταν όλοι διαπίστωσαν ότι το πλοίο θα βούλιαζε, ο Shackleton και το πλήρωμα του διέσχιζαν 350 χιλιόμετρα πάγου μέχρι να φτάσουν σε στεριά και όλα αυτά σε θερμοκρασίες που κυμαίνονταν πολύ κάτω απο το μηδέν.

Ο Tom Hardy Στο Ρόλο Του Ernest Shackleton

Η αποστολή "The Imperial Trans-Atlantic Expedition".

Το σενάριο της ταινίας θα γράψει ο Peter Straughan ("Frank", "Tinker Tailor Soldier Spy"), ενώ την παραγωγή θα υλοποιήσει το StudioCanal.

Αυτό που παραμένει άγνωστο είναι το όνομα του σκηνοθέτη που θα αναλάβει το φιλόδοξο φίλμ και το πότε θα ξεκινήσει γυρίσματα, καθώς ο Tom Hardy διαθέτει ένα ιδιαίτερα φορτωμένο πρόγραμμα με την συνέχεια του "Mad Max" και το βιογραφικό φίλμ όπου θα υποδυθεί τον φωτογράφο Don McCullin.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.