Ο Tom Hardy Θα Υποδυθεί Τον Don McCullin

0

Υστερα απο την συμμετοχή του σε δυο απο τις καλύτερες ταινίες του 2015, το "Mad Max: Fury Road" και το "The Revenant", o Tom Hardy συνεχίζει ακάθεκτος την παρουσία του σε πολύ αξιόλογα φίλμ, καθώς αυτήν την στιγμή συμμετέχει στα γυρίσματα του "Dunkirk", της νέας ταινίας του Christopher Nolan, ενώ πρίν απο λίγες ημέρες συμφώνησε να πρωταγωνιστήσει σε ένα βιογραφικό δράμα που εστιάζει στη ζωή του πολεμικού φωτογράφου Don McCullin.

Η ταινία που είναι βασισμένη στην αυτοβιογραφία "Unreasonable Behavior" που έγραψε ο ίδιος ο Don McCullin, εξερευνά το πολυετές ταξίδι του φημισμένου φωτογράφου απο την παιδική του ηλικία, εκεί όπου πάσχιζε με την φτώχια στο πολεμοδαρμένο Λονδίνο μέχρι και τα χρόνια της ωριμότητας, όπου και εξελίχθηκε σε έναν απο τους πιο καταξιωμένους πολεμικούς φωτογράφους όλων των εποχών. Σημαντικό κομάτι του φίλμ θα αποτελέσουν και τα χρόνια που πέρασε ο McCullin στο Vietnam, την Biafra και την Uganda, τα μέρη όπου 'τράβηξε' μερικές απο τις διάσημες, ασπρόμαυρες πολεμικές φωτογραφίες της ιστορίας.

Το σενάριο της ταινίας που ακόμη δεν έχει επίσημο τίτλο, θα γράψει ο Gregory Burke ("71"), ενώ ο Tom Hardy εκτός απο τον πρωταγωνιστικό ρόλο θα αναλάβει και χρέη παραγωγού μαζί με τους Tim Bevan, Eric Fellner και Dean Baker.

Με υπόβαθρο την συναρπαστική ζωή του Don McCullin και πρωταγωνιστή τον εξαιρετικό Tom Hardy, που σύντομα θα δούμε και στην τηλεοπτική μίνι σειρά "Taboo", το ατιτλοφόρητο βιογραφικό δράμα φαντάζει ήδη ενδιαφέρον, αν και ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό το όνομα του σκηνοθέτη...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.