Ο T. Taylor Στο "In the Event of a Moon Disaster"

0

Σύμφωνα με το THR, ο Tate Taylor ανέλαβε την σκηνοθεσία του "In the Event of a Moon Disaster", της δραματικής sci-fi ταινίας που ετοιμάζει η FilmNation.

Η ιστορία είναι εμπνευσμένη απο την ομώνυμη ομιλία που έγραψε ο βραβευμένος με Pulitzer συγγραφέας William Safire το 1969, για τον τότε Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, Richard Nixon. Η ομιλία γράφτηκε απο τον Safire, για την περίπτωση όπου η διαστημική αποστολή του Apollo 11 οδηγούνταν σε τραγωδία, κάτι που ήταν πολύ πιθανό αν αναλογιστούμε τα τεχνολογικά μέσα της εποχής και το βαθμό δυσκολίας της αποστολής.

Στην πραγματικότητα η αποστολή στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία, καθώς o Neil Armstrong και ο Buzz Aldrin, έγιναν οι πρώτοι άνθρωποι που περπάτησαν στη Σελήνη. Η ταινία όμως θα παρουσιάσει μια τελείως διαφορετική εκδοχή των γεγονότων, μια εκδοχή όπου η αποστολή δεν πετυχαίνει και οδηγείται σε τραγωδία.

Το σενάριο της ταινίας θα γράψει ο πρώην δημοσιογράφος Mike Jones, ενώ την σκηνοθεσία θα αναλάβει ο Tate Taylor ("The Help", "Get on Up").

Σύμφωνα με την Karen Lunder, υπέυθυνη παραγωγής της FilmNation:

Tate είναι ένας πολύ ταλαντούχος καλλιτέχνης και αναζητούσουμε εδώ και καιρό το κατάλληλο project για να συνεργαστούμε. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που αυτό το project θα είναι το Moon Disaster."

Τα γυρίσματα της ταινίας θα ξεκινήσουν στίς αρχές του νέου έτους, ενώ το casting έχει ήδη ξεκινήσει...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.