Ο Steven S. DeKnight Θα Σκηνοθετήσει Το “Pacific Rim 2”

0

Αν και για πολλούς η συνέχεια του “Pacific Rim 2” είχε "μπεί οριστικά στο ψυγείο", τα πράγματα άλλαξαν δραματικά τις τελευταίες εβδομάδες. Καθοριστικός παράγοντας στις εξελίξεις υπήρξε η πώληση τoυ στούντιο της Legendary στον Κινεζικό κολοσσό Wanda Group, κάτι που σε συνδυασμό με την μεγάλη επιτυχία που βίωσε η πρώτη ταινία στην Κίνα, έδωσε νέα πνοή στο franchise.

Η πρώτη ταινία του franchise κυκλοφόρησε το 2013, με σκηνοθέτη τον Guillermo del Toro και πρωταγωνιστές τους Idris Elba, Charlie Hunnam και Rinko Kikuchi. Μια πανάκριβη και υψηλού επιπέδου παραγωγή που δεν κατάφερε ούτε να ενθουσιάσει αλλά ούτε και να συγκεντρώσει πολύ μεγάλες εισπράξεις στο box-office ($411). Αν και η Universal με την Legendary έδειχναν να στηρίζουν τον del Toro και να τον εμπιστεύονται και για το δεύτερο φίλμ, η απογοητευτική πορεία του "Crimson Peak" στις αίθουσες, αποτέλεσε την αφορμή για την απομάκρυνση του απο την σκηνοθετική καρέκλα του franchise.

Έτσι, και σύμφωνα με το Deadline, η δεύτερη ταινία της σειράς θα προχωρήσει κανονικά με νέο σκηνοθέτη τον Steven S. DeKnight, τον παραγωγό των τηλεοπτικών σειρών "Smallville", "Spartacus" και "Daredevil", που θα κάνει το σκηνοθετικό του ντεπούτο.

Το σενάριο της συνέχειας έχει αναλάβει ο Jon Spaihts, βασισμένος φυσικά στους χαρακτήρες που δημιούργησαν οι Guillermo del Toro και Travis Beacham.

Αν και είμαστε μεγάλοι θαυμαστές του Guillermo del Toro, η αλήθεια είναι ότι τα blockbusters δεν φαίνεται να του ταιριάζουν, καθώς η αισθητική και η αντίληψη του δεν ταιριάζουν με τον mainstream τόνο που αυτά πρέπει να διαθέτουν.

Υστερα απο την αποδέσμευση του απο την συνέχεια του "Pacific Rim", o ταλαντούχος Μεξικανός σκηνοθέτης δεν έμεινε άπραγος, καθώς έχει ήδη αναλάβει το remake του "Fantastic Voyage" και την κινηματογραφική μεταφορά του "Scary Stories to Tell in the Dark"...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.