Ο Stephen Gaghan Θα Σκηνοθετήσει Το "The Division"

0

Τα τελευταία χρόνια οι μεταφορές των videogames στον κινηματογράφο μετρούν μόνο αποτυχίες. Ομως για κάποιο λόγο τα κινηματογραφικά στούντιο εξακολουθούν να επενδύουν μεγάλα ποσά στην υλοποίηση τους. Μέσα σε αυτό το αρνητικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί και μάλιστα έχει κλιμακωθεί μετά την απρόσμενη αποτυχία και του "Assassin's Creed", έρχεται να προστεθεί και το "The Division", η κινηματογραφική μεταφορά του video game "Tom Clancy’s The Division" της Ubisoft.

Το third-person shooter video game της Ubisoft εξελίσσεται σε μια δυστοπική Νέα Υόρκη, ύστερα απο μια πανδημία. Στόχος του παίκτη, ο οποίος είναι πράκτορας της Strategic Homeland Division, είναι η ανασυγκρότηση των λειτουργιών της The Division στο Manhattan και η έρευνα για την ανακάλυψη της προέλευσης του ιού, ενώ ταυτόχρονα θα πρέπει να βοηθήσει και στην καταστολή της εγκληματικής δραστηριότητας στην πόλη.

Ο Stephen Gaghan Θα Σκηνοθετήσει Το "The Division"

Με τον Jake Gyllenhaal και την Jessica Chastain να έχουν αναλάβει τους πρωταγωνιστικούς ρόλους, η ανεύρεση του σκηνοθέτη αποτελούσε τον μεγαλύτερο "πονοκέφαλο" για την Ubisoft. Ενα θέμα που φαίνεται πως λύθηκε, καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες του Variety, η Ubisoft προσέφερε την θέση στον Stephen Gaghan, ο οποίος εκτός απο την σκηνοθεσία θα αναλάβει και το σενάριο.

Ο Stephen Gaghan ξεκίνησε την καριέρα του σαν σεναριογράφος με ταινίες όπως το "Rules of Engagement", το "Traffic" και το "The Alamo", ενώ έγινε ευρύτερα γνωστός με την ταινία "Syriana" που έγραψε και σκηνοθέτησε το 2005. Έκτοτε μεσολάβησε μια απουσία 10 ετών απο τον κινηματογράφο, ενώ η επιστροφή του έγινε πρίν απο μόλις ένα χρόνο, με την ταινία "Gold" στην οποία πρωταγωνίστησε ο Matthew McConaughey.

Αν και το όνομα του Stephen Gaghan δεν φαντάζει και το πιο ιδανικό για την μεταφορά ενός μεταποκαλυπτικού videogame στον κινηματογράφο, η παρουσία των ταλαντούχων Gyllenhaal και την Chastain στους πρωταγωνιστικούς ρόλους αφήνει κάποιες ελπίδες για την δημιουργία ενός αξιόλογου φίλμ...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.