Ο Stefano Sollima Θα Σκηνοθετήσει Το Sequel Του "Sicario"

0

Πρίν απο περίπου δυο μήνες είχαμε αναφερθεί στην πρόθεση της Lionsgate να υλοποιήσει το sequel του "Sicario", της εξαιρετικής δραματικής ταινίας του Denis Villeneuve.

Σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες του THR, η δεύτερη ταινία θα έχει τον τίτλο "Soldado" [Στρατιώτης], ενώ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα επιστρέψουν οι Benicio Del Toro και Josh Brolin, αλλά όχι και η Emily Blunt.

Οσον αφορά τον σκηνοθέτη, όπως ήταν αναμενόμενο ο Denis Villeneuve δεν θα επιστρέψει, καθώς το πρόγραμμα του είναι ιδαίτερα φορτωμένο και έτσι θα παραδώσει την σκυτάλη στον Ιταλό σκηνοθέτη Stefano Sollima. Ο Sollima ξεκίνησε την καριέρα του στο χώρο της Ιταλικής τηλεόρασης, όπου και έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα απο την τηλεοπτική σειρά "Gomorrah".

Το σενάριο του δεύτερου φίλμ έχει γράψει ο Taylor Sheridan, ο σεναριογράφος της πρώτης ταινίας, ενώ στην θέση των παραγωγών θα βρεθούν οι Basil Iwanyk, Molly Smith, Thad Luckinbill, Trent Luckinbill και Edward McDonnell.

Ο Stefano Sollima Θα Σκηνοθετήσει Το Sequel Του "Sicario"

Αν και η πλοκή του δεύτερου φίλμ παραμένει άγνωστη πρός το παρόν, το σίγουρο είναι οτι θα επικεντρωθεί στον μυστηριώδη χαρακτήρα του Alejandro, που υποδύθηκε με μεγάλη επιτυχία στο πρώτο φίλμ ο Benicio Del Toro, κάτι που επιβεβαίωσε και σε μια πρόσφατη συνέντευξη του ο παραγωγός της ταινίας Trent Luckinbill:

"Είναι ένας πολύ μεγάλος κόσμος. Εχουμε ένα τόσο σπουδαίο χαρακτήρα με τον Benicio, που αν και ήταν ιδιαίτερα σκοτεινός ήταν πολύ αγαπητός. Αυτός ο χαρακτήρας ταυτίζεται πολύ καλά με το κοινό. Οι άνθρωποι θέλουν να μάθουν τι του συνέβη, έτσι είναι ένα τέλειο πεδίο για να εξερευνήσουμε."

Αν και ο χαρακτήρας του Del Toro διαθέτει αρκετό ενδιαφέρον, η απουσία του Villeneuve αποτελεί ένα μεγάλο πλήγμα για το "Soldado", ενα κενό που πολύ δύσκολα θα καταφέρει να καλύψει ο Stefano Sollima....

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.