Ο Shane Black Θα Σκηνοθετήσει Τη Μεταφορά Του "Doc Savage"

0

Πρόκειται για την μεταφορά στην μεγάλη οθόνη του Doc Savage, του φανταστικού ήρωα που έγινε γνωστός μέσα απο τα αμερικανικά περιοδικά στις δεκαετίες του 30' και του 40'. Ο ήρωας περιγράφεται σαν ένας συνδυασμός απο το μυαλό του Sherlock Holmes, τις σωματικές ικανότητες του Ταρζάν, την επιστημονική γνώση του Craig Kennedy και την καλοσύνη του Abraham Lincoln.

"Το πραγματικό όνομα του Doc Savage ήταν Clark Savage. Είναι γιατρός, χειρουργός, επιστήμονας, εξερευνητής, εφευρέτης και μουσικός. Μια ομάδα επιστημόνων που σχημάτισε ο πατέρας του, εκπαίδευσαν το μυαλό και το σώμα του απο την ημέρα που γεννήθηκε, παρέχοντας του μεγάλη δύναμη και αντοχή, φωτογραφική μνήμη, ικανότητα στίς πολεμικές τέχνες και μεγάλη επιστημονική γνώση. Ο Doc είναι επίσης άσσος στις μεταμφιέσεις και εξαιρετικός μιμητής φωνών. Ο Doc Savage διορθωνει τα λάθη και τιμωρεί τους κακοποιούς."

Την μεταφορά της Sony Pictures, θα σκηνοθετήσει ο Shane Black («Kiss Kiss Bang Bang», «Iron Man III»), που θα γράψει και το σενάριο μαζί με τον Anthony Bagarozzi. Ο Black ξεκίνησε την καριέρα του ως σεναριογράφος, έχοντας γράψει μερικές απο τις πιο γνωστές ταινίες δράσης, όπως το franchise του "Leathal Weapon", και το "Last Action Hero", ενώ τα τελευταία χρόνια έχει περάσει και στη σκηνοθεσία με ταινίες όπως το "Kiss Kiss Bang Bang", το "Iron Man III" και προσεχώς το νέο "Predator".

Όσον αφορά τον ηθοποιό που θα ενσαρκώσει τον Doc Savage, ο Shane Black φαίνεται να επιθυμεί τον Chris Hemsworth ("Thor", "Rush"), ενώ σύμφωνα με το THR οι δυο τους έχουν ήδη συναντηθεί για το θέμα...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.