Ο Scott Derrickson Θα Σκηνοθετήσει Το "Doctor Strange"?

0

Σύμφωνα με το Variety, o Scott Derrickson είναι πολύ κοντά στην ανάληψη της σκηνοθεσίας του "Doctor Strange", μιας ακόμη ταινίας εμπνευσμένης απο το σύμπαν της Marvel Comics. Δημιουργοί του ήρωα είναι οι Stan Lee & Steve Ditko, ενώ η πρώτη του εμφάνιση σε comic έγινε το 1963.

"O Strange είναι ένας πρώην νευροχειρουργός ο οποίος ύστερα απο ένα αυτοκινηστικό ατύχημα χάνει την ικανότητα της χρησιμοποίσης των χεριών του. Εχοντας εξαντλήσει κάθε επιλογή αποκατάστασης της υγείας του, ο Strange εντοπίζει τον "the Ancient One" στα Ιμαλάϊα, ο οποίος διστακτικά θα του διδάξει τις μυστικές τέχνες."

Με προυπηρεσία το "The Exorcism of Emily Rose", το "The Day the Earth Stood Still", το "Sinister" και προσεχώς το "Deliver Us from Evil", ο Derrickson διαθέτει την απαιτούμενη εμπειρία τόσο στο sci-fi, όσο και στο μεταφυσικό. Προσόντα αρκετά σημαντικά για το "Doctor Strange", καθώς ο συγκεκριμένος ήρωας κινείται περισσότερο στο μυστικισμό.

H ταινία που θα αποτελέσει μέρος της "Τρίτης Φάσης της Marvel" [Marvel Phase Three], βρίσκεται πλέον σε αναζήτηση του πρωταγωνιστή, ένας ρόλος που στο παρελθόν είχε συνδεθεί με το όνομα του Johnny Depp...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.