Ο Sam Raimi Θα Σκηνοθετήσει το “Army of Darkness 2”

0

Αν και ο Sam Raimi προτίμησε τη θέση του παραγωγού για το remake του "Evil Dead", όλα δείχνουν ότι δεν θα συμβεί το ίδιο και με τη συνέχεια του "Army of Darkness".

Η πρώτη ταινία του "Army of Darkness" κυκλοφόρησε το 1992 και είχε ως πρωταγωνιστή τον Ash (Bruce Campbell), ένα άνδρα που τυχαία μεταφέρεται στο 1300 μ.Χ, εκεί όπου θα πρέπει να αντιμετωπίσει ένα στρατό απέθαντων και να συλλέξει το Necronomicon έτσι ώστε να μπορέσει να επιστρέψει στο σπίτι του. Η ταινία απέσπασε πολύ καλές κριτικές κυρίως χάρις στα πρωτοποριακά για την εποχή εφέ και το εξαιρετικό makeup, ενώ έκτοτε αποτελεί μια κλασσική ταινία τρόμου.

Την είδηση επιβεβαίωσε ο Fede Alvarez - σκηνοθέτης του φετινού "Evil Dead" - μέσα απο τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter:

Ο Sam Raimi Θα Σκηνοθετήσει το “Army of Darkness 2”

Με τη συνέχεια του “Army of Darkness 2” αλλά και την συνέχεια του "Evil Dead" που ήδη σχεδιάζεται, ο Sam Raimi ύστερα απο αρκετά blockbusters ("Spider-Man Trilogy", "Oz the Great and Powerful") φαίνεται να επιστρέφει στίς ρίζες του και τις ταινίες τρόμου, ένα είδος ταινιών που γνωρίζει καλύτερα απο τον καθένα...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.