Ο Sam Raimi Θα Μεταφέρει το Videogame "The Last of Us"

0

Σύμφωνα με το deadline, η εταιρεία Screen Gems σε συνεργασία με τον Sam Raimi (Spider-Man Trilogy) θα μεταφέρουν στην μεγάλη οθόνη το "The Last of Us", το δημοφιλές videogame της εταιρείας Naughty Dog. Το παιχνίδι κυκλοφόρησε το 2013 αποκλειστικά για το Playstation 3 και απέσπασε εξαιρετικές κριτικές, κυρίως για το εξαιρετικό του γράψιμο και τον σχεδιασμό.

"Η ιστορία ακολουθεί δυο χαρακτήρες, τον σκληραγωγημένο Joel και την νεαρή και πολύ ικανή Ellie, που ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια προσπάθεια να επιβιώσουν σε ενα ριζικά αλλαγμένο κόσμο, 20 χρόνια μετά την καταστροφή της ανθρωπότητας απο μια μολυσματική πανδημία. Ο Joel είχε μια ζωή πρίν την πανδημία, ενώ η Ellie δεν πρόλαβε να ζήσει τον κόσμο πρίν την καταστροφή.
Στην προσπάθεια του Joel να βγάλει λαθραία την Ellie απο την ζώνη της καραντίνας, οι δυο τους θα πρέπει να περάσουν μέσα απο συμμορίες ρακοσυλλεκτών, στρατιωτικές εγκαταστάσεις και μολυσμένους πολίτες."

Εκτός απο τον Raimi και την Screen Gems, ενεργή συμμετοχή στο project θα έχουν και οι δημιουργοί του παιχνιδιού Neil Druckmann και Bruce Straley.

Το "The Last of Us" έρχεται να προστεθεί στη μακρά λίστα των videogames που θα μεταφερθούν στη μεγάλη οθόνη, καθώς ήδη ετοιμάζονται το "World of Warcraft", το "Assassin’s Creed" και το "Splinter Cell" και όλα δείχνουν ότι αυτή η λίστα θα συνεχίσει να μεγαλώνει, καθώς το Hollywood στερεύει απο φρέσκιες ιδέες...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.