Ο Ron Howard Θα Σκηνοθετήσει Το "Thirteen Lives"

0

Καθώς η καραντίνα φτάνει στο τέλος της σχεδόν σε όλα τα σημεία του πλανήτη, το Hollywood αρχίζει και αυτό να παίρνει μπροστά, ύστερα από μια απραξία σχεδόν δυο μηνών που έφερε τα πάνω κάτω όσον αφορά τον προγραμματισμό και την κυκλοφορία νέων φιλμ. Ένα από τα νέα projects είναι και το "Thirteen Lives", ένα δραματικό φιλμ που είναι βασισμένο στην αληθινή ιστορία, που έλαβε χώρα στην Ταϊλάνδη το καλοκαίρι του 2018.

Το "Thirteen Lives" εστιάζει στην ιστορία των 12 αγοριών μιας ποδοσφαιρικής ομάδας της Ταϊλάνδης, που εγκλωβίστηκαν στο σπήλαιο Tham Luang Nang Non, για περισσότερο από δυο εβδομάδες, όταν οι ισχυρές βροχοπτώσεις πλημμύρισαν μερικώς το σπήλαιο της επαρχίας Chiang Rai. Τελικά και τα δώδεκα αγόρια διασώθηκαν, μαζί με τον 25χρονο προπονητή τους, ύστερα από τις συγκλονιστικές προσπάθειες διάσωσης των αρχών της χώρας, που στοίχισαν όμως την ζωή σε δυο δύτες, του Saman Kunan και του Beirut Pakbara.

Ο Ron Howard Θα Σκηνοθετήσει Το "Thirteen Lives"

Το σενάριο του φιλμ θα γράψει ο William Nicholson ("Gladiator", "Everest"), ενώ την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Ron Howard, ο καταξιωμένος σκηνοθέτης των φιλμ "Apollo 13", "A Beautiful Mind" και "The Da Vinci Code".

Η πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία έχει προσελκύσει και το ενδιαφέρον του Netflix, που ετοιμάζει μια μίνι σειρά, αλλά και το ενδιαφέρον της Universal, που ετοιμάζει την δική της ταινία με τους Jimmy Chin και Chai Vasarhelyi, τους δημιουργούς του εξαιρετικού ντοκιμαντέρ "Free Solo".

Αν και δεν γνωρίζουμε ποιο από τα projects θα κυκλοφορήσει πρώτο, το φιλμ του Ron Howard φαντάζει πολλά υποσχόμενο, καθώς η πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία προσφέρεται για πολύ δυνατό δράμα...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.