Ο Ron Howard Θα Σκηνοθετήσει Το "The Girl Before"

0

Σύμφωνα με το Deadline, η Universal απέκτησε τα δικαιώματα του "The Girl Before", της νουβέλας του Tony Strong που θα εκδοθεί μέσα στο 2016, με σκοπό την μεταφορά της στον κινηματογράφο.

"Η ιστορία εστιάζει σε μια ψυχολογικά τραυματισμένη γυναίκα που ερωτεύεται ένα εξωπραγματικό μίνιμαλ σπίτι και τον άνδρα που το σχεδίασε. Oμως, οταν διαπιστώνει οτι η προηγούμενη ένοικος του σπιτιού ήταν μια επίσης ταλαιπωρημένη γυναίκα που πέθανε εκεί, αρχίζει να αναρωτιέται αν ακολουθεί τα ίδια θανάσιμα βήματα."

Την σκηνοθεσία του ψυχολογικού θρίλερ έχει αναλάβει ο Ron Howard ("A Beautiful Mind", "Rush"), ο οποίος θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού μέσα απο την εταιρεία του Imagine Entertainment και τους συνεργάτες του Brian Grazer, Michael De Luca και Erica Huggins.

Έχοντας ολοκληρώσει το φιλόδοξο "In The Heart Of The Sea", που θα δούμε σε μερικές εβδομάδες στους κινηματογράφους, ο Howard αυτή τη στιγμή ασχολείται με το "Inferno", την τρίτη ταινία απο τις μεταφορές των βιβλίων του Dan Brown, κάτι που σημαίνει ότι η μεταφορά του "The Girl Before" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες μέσα στο 2017.

Αν και η ιστορία του "The Girl Before" φαντάζει κάπως έξω απο τα νερά του ικανότατου σκηνοθέτη, το σίγουρο είναι ότι το τελικό αποτέλεσμα θα είναι αρκετά ενδιαφέρον...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.