Ο Robert Zemeckis Θα Σκηνοθετήσει το Πρώτο Μέρος του "Chaos Walking"?

0

Σύμφωνα με το The Wrap, ο Robert Zemeckis ("Back to the Future", "Contact") θα είναι ο σκηνοθέτης του "The Knife of Never Letting Go", του πρώτου μέρους της τριλογίας "Chaos Walking", που βασίζεται στίς νουβέλες φαντασίας που έγραψε ο Patrick Ness.

Η ιστορία λαμβάνει χώρα σε ένα απάνθρωπο μέλλον όπου οι άνθρωποι έχουν αποικίσει ένα νέο πλανήτη που έχει αρκετές ομοιότητες με τη Γή. Οταν μια μόλυνση που ονομάζεται Noise, κάνει ξαφνικά όλες τις σκέψεις φανερές, η ιδιωτικότητα εξαφανίζεται και το χάος είναι πρό των πυλών, οδηγώντας ένα διεφθαρμένο μονάρχη να απειλεί ότι θα αναλάβει τον έλεγχο των οικισμών των ανθρώπων και ότι θα προκαλέσει σε πόλεμο την αυτόχθονη φυλή των εξωγήινων.

Ο Robert Zemeckis Θα Σκηνοθετήσει το Πρώτο Μέρος του "Chaos Walking"?

Σύμφωνα με την περιγραφή του πρώτου βιβλίου:

"Ο Todd Hewitt είναι το μοναδικό αγόρι σε μια πόλη ανδρών. Απο την στιγμή που οι έποικοι μολύνθηκαν με το μικρόβιο Noise, ο Todd μπορεί να ακούει ότι σκέφτονται οι άλλοι και οι άλλοι ότι σκέφτεται αυτός. Ο Todd βρίσκεται μόλις ένα μήνα πρίν απο την ενηλίκωση, όμως μέσα στην κακοφωνία, ξέρει ότι η πόλη του κρύβει κάτι - κάτι τόσο άσχημο που θα αναγκάσει τον Todd να τραπεί σε φυγή με μοναδική συντροφία τον σκύλο του, του οποίου την πιστή και απλή φωνή επίσης ακούει.
Με τους εχθρικούς άνδρες της πόλης να τους καταδιώκουν, οι δυο τους θα πέσουν πάνω σε ένα περίεργο και μυστηριώδες πλάσμα: ένα κορίτσι. Ποιά είναι? Γιατί δεν σκοτώθηκε απο το μικρόβιο όπως όλες οι γυναίκες του Νέου Κόσμου?"

Τη μεταφορά των βιβλίων στη μεγάλη οθόνη έχει αναλάβει ο εξαιρετικός σεναριογράφος Charlie Kaufman ("Eternal Sunshine of the Spotless Mind", "Being John Malkovich"), ενώ στην παραγωγή βρίσκονται οι Doug Davison και η Allison Shearmur.

Η αλήθεια είναι ότι το Hollywood έχει αποκτήσει μια εμμονή με τις νουβέλες φαντασίας, καθώς μπορούν να κυκλοφορούν σε συνέχειες και να αποφέρουν τεράστια κέρδη.

Ομως, μετά τον "βομβαρδισμό" με τo πολύ κακό "Twilight", το "The Hunger Games" και προσεχώς το "Divergent" & το "Ender's Game", το κοινό έχει αρχίσει να δείχνει σημάδια κόπωσης, κάτι που φάνηκε και με τις αρνητικές επιδόσεις στα ταμεία των "The Mortal Instruments: City of Bones" και "Beautiful Creatures".

Βέβαια, με το ταλέντο των Charlie Kaufman και Robert Zemeckis στην ίδια ταινία, το "The Knife of Never Letting Go" δεν αποκλείεται να αποτελέσει μια ευχάριστη έκπληξη...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.