Ο Robert Pattinson Στο Ρόλο Του Batman?

0

Πρίν λίγες ώρες κυκλοφόρησε η είδηση πως ο Robert Pattinson θα είναι ο επόμενος Batman στην νέα τριλογία που ετοιμάζει ο Matt Reeves για την Warner Bros.. Μια είδηση που η αλήθεια είναι πως έχει σοκάρει, καθώς τον τελευταίο καιρό τα επικρατέστερα ονόματα για τον ρόλο ήταν αυτά των Nicholas Hoult ("X-Men: Apocalypse"), Aaron Taylor-Johnson ("Godzilla") και Armie Hammer ("Call Me By Your Name").

Η είδηση έχει προκαλέσει ήδη πολλά αρνητικά σχόλια στα social media, καθώς οι θαυμαστές του Σκοτεινού Ιππότη δεν μπορούν να χωνέψουν πως ο επόμενος Batman θα είναι ο πάλαι ποτέ πρωταγωνιστής των ταινιών "Twilight", ενα παρελθόν που ο Βρετανός ηθοποιός δεν έχει καταφέρει να "ξεπλύνει" με την συμμετοχή του τα τελευταία χρόνια σε αρκετές ανεξάρτητες ταινίες, όπως το "The Lost City of Z" και το "Cosmopolis".

Υστερα απο τρείς αποτυχημένες ταινίες ("Batman vs. Superman: Dawn of Justice", "Suicide Squad", "Justice League") με την ατυχέστατη επιλογή του Ben Affleck για το ρόλο (ειλικρινά ποιός το σκέφτηκε?), το franchise θα ξεκινήσει και πάλι απο την αρχή, με σκηνοθέτη τον Matt Reeves ("Let Me In", "Dawn of the Planet of the Apes", "Cloverfield"), εναν αξιόλογο σκηνοθέτη που κατάφερε να αναβιώσει με μεγάλη επιτυχία το franchise του "Planet of the Apes".

Σύμφωνα με τον σκηνοθέτη Matt Reeves:

"Πρόκειται για μια προσωπική, νουάρ ιστορία του Batman. Μια ιστορία που θα είναι ταυτόχρονα συναρπαστική αλλά και συναισθηματική. Είναι ο Batman-ντετέκτιβ, μια εκδοχή που δεν έχουμε δεί στις ταινίες, αλλά έχουμε δεί στα comics. Υποτίθεται πως είναι ο σπουδαιότερος ντετέκτιβ του κόσμου και αυτό δεν αποτέλεσε κομμάτι των ταινιών. Θα μου άρεσε να ακολουθήσουμε αυτό το ταξίδι αναζήτησης των εγκληματιών και της επίλυσης των υποθέσεων, αυτό θα βοηθήσει τον χαρακτήρα να αποκτήσει το υπόβαθρο που θα τον οδηγήσει στην μεταμόρφωση."

Με την επιλογή του Pattinson και όχι του Hoult ή του Hammer που φάνταζαν πιο ασφαλείς επιλογές, το franchise του Batman μπαίνει ξανά σε αναταραχή, μια ακόμη δυσάρεστη κατάσταση για το franchise, που μετά την αποχώρηση του Christian Bale, δεν έχει καταφέρει να "σηκώσει κεφάλι".

Η πρώτη ταινία του νέου Batman είναι προγραμματισμένη για τις 25 Ιουνίου του 2021...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.