Ο Ridley Scott Θα Σκηνοθετήσει Το "The Martian"

0

Αν και οι φήμες ήθελαν το “Prometheus 2” να είναι η επόμενη σκηνοθετική δουλειά του Ridley Scott, αυτό τελικά δεν φαίνεται να ισχύει καθώς ο παραγωγός Simon Kinberg σε μια πρόσφατη του συνέντευξη στον Jeff Goldsmith, δήλωσε ότι η επόμενη ταινία του γνωστού σκηνοθέτη θα είναι το "The Martian".
Η sci-fi ταινία που είναι βασισμένη στη νουβέλα που έγραψε ο Andy Weir, εστιάζει σε έναν αστροναύτη που ύστερα απο ένα ατύχημα βρίσκεται εγκαταλελειμένος στον Άρη.

Σύμφωνα με την σύνοψη απο το βιβλίο του Andy Weir:

"Έξι ημέρες πρίν, ο αστροναύτης Mark Watney έγινε ένας απο τους πρώτους ανθρώπους που περπάτησαν στον Άρη. Τώρα, φαίνεται πως θα είναι σίγουρα ο πρώτος που θα πεθάνει εκεί. Υστερα απο μια αμμοθύελλα που ανάγκασε το πλήρωμά του να φύγει θεωρώντας τον νεκρό, ο Mark βρίσκεται πλέον μόνος του, χωρίς μέσα επικοινωνίας με τη Γή και με ελάχιστες προμήθειες.

Το πιο πιθανό είναι ότι δεν προλάβει να πεθάνει απο την πείνα, καθώς ο κατεστραμμένος εξοπλισμός και το αντίξοο περιβάλλον, θα τον σκοτώσουν πρίν προλάβει να πεινάσει.

Ομως ο Mark δεν είναι έτοιμος να τα παρατήσει. Με άξονα την επινοητικότητα, τις ικανότητες του στη μηχανική και την άρνηση του να παραδοθεί, ο Mark αντιμετωπίζει με επιτυχία το ένα εμπόδιο μετά το άλλο. Με τις πιθανότητες εναντίον του, θα καταφέρει ο Mark να επιβιώσει?"

Το σενάριο της ταινίας έχει αναλάβει ο Drew Goddard ("Cloverfield", "World War Z"), ενώ στον πρωταγωνιστικό ρόλο αναμένεται να βρεθεί ο Matt Damon. Η παραγωγή της ταινίας θα ξεκινήσει το φθινόπωρο, ενώ η κυκλοφορία της αναμένεται να γίνει μέσα στο 2016.

Ετσι, ύστερα απο το μέτριο "Prometheus", ο Ridley Scott επιστρέφει με μια ακόμη sci-fi ταινία και καλείται να διαψεύσει τον κανόνα που θέλει τις ταινίες με θέμα τον πλανήτη Άρη να αποτυγχάνουν...

 

The-Martian-novel

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.