Ο Ridley Scott Θα Σκηνοθετήσει Το "Queen And Country"

0

Αν και πλέον πλησιάζει τα 80 χρόνια, ο σκηνοθέτης Ridley Scott, που τα τελευταία 10 χρόνια έχει σκηνοθετήσει 9 φίλμ(!), συνεχίζει απτόητος την αναζήτηση των νέων projects που θα τον κρατήσουν απασχολημένο. Ετσι και σύμφωνα με τις πληροφορίες του TheWrap, o Βρετανός σκηνοθέτης ανέλαβε την σκηνοθεσία του "Queen and Country", της κινηματογραφικής μεταφοράς της ομώνυμης σειράς comics του Greg Rucka ("Gotham Central", "Whiteout").

Σύμφωνα με την επίσημη πλοκή του comic:

"Η βραβευμένη με το βράβειο Eisner σειρά comics του καταξιωμένου συγγραφέα Greg Rucka, αφηγείται την ιστορία της Tara Chance, της κορυφαίας κατασκόπου στην μονάδα Ειδικών Αποστολών της MI6.
Υστερα απο μια τρομοκρατική επίθεση στο Λονδίνο, η Tara αναλαμβάνει το ρόλο του δολώματος, με σκοπό να προσελκύσει έναν διεθνή τρομοκράτη."

To 2007, η σειρά comics του Greg Rucka έφτασε πολύ κοντά σε μια κινηματογραφική μεταφορά, με σκηνοθέτη τον Craig Viveiros ("Ghosted") και πρωταγωνίστρια την Ellen Page ("Juno", "Inception"), ένα project που για άγνωστους λόγους δεν υλοποιήθηκε ποτέ.

Αν και το comic του Rucka διαθέτει μια διαφορετική προσέγγιση στον κόσμο των θυληκών κατασκόπων, η πρόσφατη αποτυχία του "Red Sparrow" στο box office, φαντάζει σαν μια ατυχής συγκυρία για την κυκλοφορία μιας νέας ταινίας αυτού του είδους.

Το "Queen and Country" έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά απο projects του Ridley Scott που περιλαμβάνει το "The Merlin Saga" της Disney, τις πιθανές συνέχειες του "Alien"(?) και του "Blade Runner"(?) και το "The Cartel", την κινηματογραφική μεταφορά της ομώνυμης νουβέλας του Don Winslow, που εν μέρη είναι βασισμένη στη ζωή του El Chapo, του Μεξικανού μεγαλέμπορου ναρκωτικών...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.