Ο Rick Famuyiwa Θα Σκηνοθετήσει Το "Black Hole"

0

Ύστερα απο αρκετές αποτυχημένες προσπάθειες, το "Black Hole", η διάσημη σειρά βιβλίων comics του Charles Burns φαίνεται να παίρνει τον δρόμο για την μεγάλη οθόνη, καθώς σύμφωνα με το THR το project διαθέτει πλέον σκηνοθέτη. Έτσι και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, την κινηματογραφική μεταφορά θα σκηνοθετήσει και θα γράψει ο Rick Famuyiwa.

"Βρισκόμαστε στο προαστιακό Seattle, στα μέσα της δεκαετίας του 1970. Η φυσιολογική καθημερινότητα διατάρασσεται όταν εμφανίζεται μια μυστηριώδης επιδημία, που πλήτει μέσα απο την σεξουαλική επαφή τους εφήβους της περιοχής. Η ασθένεια εκδηλώνεται με πολλούς τρόπους, απο εμφανείς και φρικτές μεταλλάξεις, μέχρι και τα μη φανερά συμπτώματα. Όμως, έτσι και νοσήσεις, δεν υπάρχει επιστροφή.

Ο Rick Famuyiwa Θα Σκηνοθετήσει Το "Black Hole"

Καθώς η ιστορία εξελίσσεται, κάποια παδιά έχουν νοσήσει, κάποια όχι και κάποια πρόκειται να νοσήσουν στο μέλλον. Αυτό που ακολουθεί δεν είναι η αναμενόμενη μάχη ενάντια στην επιδημία, ούτε η αφύπνιση του κοινού, αλλά ούτε καν η αναζήτηση της θεραπείας. Αντιθέτως, γινόμαστε μάρτυρες ενός συναρπαστικού και ανατριχιαστικού πορτραίτου της φύσης της αποξένωσης στο σχολείο, την αγριότητα, την σκληρότητα, την αδιάκοπη ανησυχία και ανία, αλλά και την επιθυμία για απόδραση."

Ο Famuyiwa έγινε ευρύτερα γνωστός το 2015, με την ανεξάρτητη δραματική κωμωδία "Dope", ενώ πρίν απο λίγους μήνες σκηνοθέτησε το επεισόδιο-πιλότο του "The Chi", της νέας τηλεοπτικής σειράς του Showtime.

Η σειρά comic του Charles Burns αποτελείται απο δώδεκα τεύχη και κυκλοφόρησε ανάμεσα στο 1995 και το 2005, αποσπώντας αρκετά βραβεία και πολλά κολακευτικά σχόλια...

 

Ο Rick Famuyiwa Θα Σκηνοθετήσει Το "Black Hole"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.