Ο Richard Linklater Θα Σκηνοθετήσει Το "The Rosie Project"?

0

Σύμφωνα με το Deadline, o Richard Linklater βρίσκεται σε συνομιλίες με την Sony Pictures για την ανάληψη της σκηνοθεσίας του "The Rosie Project", της ταινίας που αρχικά είχαν αναλάβει οι Phil Lord και Chris Miller και που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν λόγο της ταινίας Han Solo του Star Wars.

"Βασισμένη στο βιβλίο του Graeme Simison, η ιστορία εστιάζει σε ένα καθηγητή γεννετικής που ξεκινά ένα πείραμα, που θα τον βοηθήσει να βρεί την τέλεια σύντροφο, χρησιμοποιώντας ένα ένα ειδικά σχεδιασμένο ερωτηματολόγιο. Ομως όλο το εγχείρημα θα τιναχθεί στον αέρα όταν θα γνωρίσει την Rosie Jarman, μια γυναίκα που δεν πληρεί κανένα απο τα κριτήρια του εγχειρήματος."

Το σενάριο της ταινίας έχουν γράψει οι Scott Neustadter και Michael H. Weber ("500 Days of Summer", "The Fault in Our Stars"), βασισμένοι φυσικά στο βιβλίο του Graeme Simison.

Το casting που βρίσκεται σε εξέλιξη, έχει ήδη εξασφαλίσει την συμμετοχή της Jennifer Lawrence ("The Hunger Games"), η οποία θα υποδυθεί την πρωταγωνίστρια Rosie Jarman.

O Linklater που είναι ιδιαίτερα περιζήτητος ύστερα απο την μεγάλη επιτυχία του "Boyhood", έχει ήδη ολοκληρώσει τα γυρίσματα της επόμενης ταινίας του "That’s What I’m Talking About" aka "Everybody Wants Some", η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2016.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.