Ο R. Rodriguez και ο F. Miller Ετοιμάζουν Το “Sin City 3”?

0

Αν και το "Sin City: A Dame to Kill For" απέχει μόλις μερικούς μήνες απο την κυκλοφορία του στίς αίθουσες (Αύγουστο), απ'οτι φαίνεται ο Robert Rodriguez και ο Frank Miller ήδη σκέφτονται την τρίτη ταινία της σειράς.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη του στο "Ron and Fez Show" o Rodriguez δήλωσε:

"Α ναι το δεύτερο Sin City. Εχθές ήμουν με τον Frank Miller και είδαμε μαζί το "Sin City: A Dame to Kill For". Τελειώσαμε το "κόψιμο", τα οπτικά εφέ είναι έτοιμα και θα κυκλοφορήσει κανονικά τον Αύγουστο. Μόλις τελείωσε η προβολή της δεύτερης ταινίας, ο Frank Miller ήταν πολύ ευχαριστημένος και μάλιστα μου είπε να ξεκινήσουμε το τρίτο μέρος της σειράς και απ'οτι κατάλαβα το έχει δουλέψει αρκετά στο μυαλό του."

Αν και ακόμη δεν έχουμε δεί την δεύτερη ταινία (ούτε καν το trailer), το γεγονός ότι ο Miller σκέφτεται ήδη την τρίτη είναι πολύ ενθαρρυντικό, αν και η υλοποίηση της θα εξαρτηθεί απο την επιτυχία του "A Dame to Kill For".

Η δεύτερη ταινία του "Sin City" θα κυκλοφορήσει στίς 22 Αυγούστου με πρωταγωνιστές τους Bruce Willis, Josh Brolin, Eva Green, Mickey Rourke, Jaime King, Dennis Haysbert, Rosario Dawson, Christopher Meloni, Julia Garner, Jeremy Piven, Ray Liotta, Jessica Alba, Joseph Gordon-Levitt, Juno Temple και Stacy Keach.

[Update]
To EW κυκλοφόρησε μερικές εικόνες απο το "Sin City: A Dame to Kill For", που περιλαμβάνουν τους χαρακτήρες του Mickey Rourke, του Gordon Levitt και της Jessica Alba.

Mickey Rourke  SIN CITY: A DAME TO KILL FOR

Joseph Gordon-Levitt  Sin City: A Dame to Kill For

jessica alba Sin City: A Dame to Kill For

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.