Ο Pierre Morel Θα Σκηνοθετήσει Το "The Killer"

0

Σύμφωνα με το THR, ο Γάλλος σκηνοθέτης Pierre Morel θα σκηνοθετήσει το "The Killer", την μεταφορά στη μεγάλη οθόνη του πρώτου μέρους απο την σειρά βιβλίων "Victor the Assassin", που έγραψε ο Tom Wood.

Ο Morel ξεκίνησε την καριέρα του το 2004 με το πρωτοποριακό “District B13”, ενώ το 2008 σκηνοθέτησε το πολύ πετυχημένο θρίλερ-δράσης "Taken" με τον Liam Neeson, ενώ αυτή τη στιγμή ολοκληρώνει την παραγωγή του "The Gunman", με πρωταγωνιστές τους Sean Penn & Javier Bardem.

Το "The Killer" (ή "The Hunter" στη Βρετανία), θα αποτελέσει τη πρώτη ταινία που θα μεταφερθεί απο τη σειρά των βιβλίων, μια σειρά που οι παραγωγοί Andrew Rona και Alex Heineman φιλοδοξούν να μετατρέψουν σε κινηματογραφικό franchise τύπου Jason Bourne.

"Ο Victor είναι ένας επαγγελματίας δολοφόνος, ένας άνθρωπος χωρίς παρελθόν και επίθετο. Ζεί μόνος του και λειτουργεί μόνος του. Αναλαμβάνει "δουλειές", χτυπά τον στόχο και πληρώνεται. Είναι ο Δολοφόνος.

Ο Victor φτάνει στο Παρίσι για μια δολοφονία και μια ανάκτηση για ένα ανώνυμο πελάτη. Ολοκληρώνει την αποστολή του με τη συνήθη υψηλή απόδοση. Γυρνώντας στο ξενοδοχείο του όμως, ο Victor διαπιστώνει ότι βρίσκεται στο μέσον μιας ενέδρας. Καταδιωκόμενος απο αποφασισμένους εχθρούς, μια γυναίκα πολύ όμορφη για να μην είναι επικίνδυνη και μυστικές υπηρεσίες και απο τις δυο πλευρές του Ατλαντικού, ο Victor σύντομα διαπιστώνει ότι δεν μπορεί να κρυφτεί πουθενά και δεν μπορεί να εμπιστευτεί κανέναν.
Ομως ο Victor είναι το ίδιο αδίστακτος με αυτούς που τον καταδιώκουν και σίγουρα θα βρεί ποιός τον θέλει νεκρό και γιατί - ένα πτώμα τη φορά..."

Αν και η υπόθεση δεν είναι και ιδιαίτερα πρωτότυπη, η παρουσία ενός μη Αμερικανού σκηνοθέτη σε συνδυασμό με το ευρωπαϊκό σκηνικό μπορούν να προσφέρουν κάτι καινούργιο στο είδος.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.