Ο Paul Thomas Anderson Θα Σκηνοθετήσει Το "Pinocchio"

0

Υστερα απο χρόνια σχεδιασμού, η Warner Bros. και η Team Downey του ηθοποιού Robert Downey Jr., φαίνεται να προχωρούν και επίσημα στην υλοποίηση της ταινίας "Pinocchio".

"Μια ξύλινη μαριονέτα αποκτά συνείδηση και την επιθυμία να μεταμορφωθεί σε ένα αληθινό αγόρι."

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι δυο εταιρείες έχουν επιλέξει τον Paul Thomas Anderson ("There Will Be Blood", "The Master"), τόσο για την αναθεώρηση του σεναρίου που έγραψε αρχικά ο Michael Mitnick ("The Giver"), όσο και για την σκηνοθεσία.

Αν και ο Anderson φαντάζει σαν μια περίεργη επιλογή, η εκδοχή του για μια τόσο δημοφιλή παιδική ιστορία, θα συγκεντρώσει το ενδιαφέρον όπως και να έχει, καθώς αναμένεται να είναι πιο σκοτεινή και πιο σύνθετη, απο τις "ανάλαφρες" παραγωγές της Disney.

Υστερα απο τις εισπρακτικές επιτυχίες των ταινιών "Alice in Wonderland", "Maleficent" και του "Cinderella", οι παιδικές ταινίες του παρελθόντος επανέρχονται στη επικαιρότητα σε μορφή live-action και όχι πλέον animated.

Μια τάση που θα συνεχιστεί και στο προσεχές μέλλον, καθώς ήδη ετοιμάζονται οι ταινίες "The Jungle Book", το "Alice Through the Looking Glass", το "Beauty and the Beast", το "Mulan", το "Winnie the Pooh" και το "The Little Mermaid" και το "Dumbo" του Tim Burton, ταινίες που θα υλοποιηθούν όλες σαν live-action και όχι animated και με την συμμετοχή πρωτοκλασσάτων σκηνοθετών...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.