Ο Paul Greengrass Θα Σκηνοθετήσει Το "Ness"

0

Σύμφωνα με το Deadline, o Paul Greengrass ("Captain Phillips", "The Bourne Supremacy") βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την Paramount, για την ανάληψη της σκηνοθεσίας του "Ness", ένα δράμα-δράσης που είναι βασισμένο στην εικονογραφημένη νουβέλα "Torso", των Brian Michael Bendis και Marc Andreyko.

Αν και η πλοκή του φίλμ είναι πρός το παρόν άγνωστη, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι εστιάζει στην ζωή του Elliot Ness, του επικεφαλής της ομάδας Ποτοαποαγόρευσης, γνωστής και ως "Οι Αδιάφθοροι" (The Untouchables). Η ιστορία του φίλμ, που η Paramount ελπίζει να αποτελέσει την αρχή ενός νέου franchise, αναμένεται να εστιάσει στην καταδιώξη του πρώτου κατά συρροή δολοφόνου της Αμερικής, μια αποστολή που ανέλαβε ο Elliot Ness.

Η ομάδα των Αδιάφθορων του Elliot Ness, αποτέλεσε το κεντρικό θέμα και της ταινίας "The Untouchables" του 1987, που σκηνοθέτησε ο Brian De Palma με πρωταγωνιστές τους Kevin Costner, Sean Connery και τον Robert De Niro.

Το σενάριο της νέας ταινίας που σίγουρα θα είναι πολύ διαφορετική απο αυτήν του 1987, έχει γράψει ο Brian Helgeland ("L.A. Confidential"), βασισμένος φυσικά στην νουβέλα των Bendis και Andreyko.

Αν και το "Jason Bourne", η τελευταία ταινία του Paul Greengrass, αποδείχθηκε κατώτερη του αναμενομένου, οι ικανότητες του είναι αδιαμφισβήτητες και με τον χαρακτήρα του Elliot Ness στην διάθεση του, ο Βρετανός σκηνοθέτης θα έχει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για ένα δυναμικό comeback...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.