Ο Pablo Larraín Θα Σκηνοθετήσει Το Remake Του "Scarface"?

0

Σύμφωνα με το The Wrap, η ταινία "Scarface" του Howard Hawks που κυκλοφόρησε το 1932, θα υποστεί και δεύτερο remake.

Το δεύτερο remake κυκλοφόρησε το 1983 με σκηνοθέτη τον Brian De Palma και πρωταγωνιστή τον Al Pacino στο ρόλο του Tony Montana, του κουβανού μετανάστη που "εξελίχθηκε" σε έναν απο τους πιο ισχυρούς εμπόρους ναρκωτικών του αμερικανικού υποκόσμου.

Αν και οι πρώτες φήμες ήθελαν τον David Yates ("Harry Potter") να αναλαμβάνει την σκηνοθεσία, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Universal Pictures επιθυμεί λατίνο σκηνοθέτη και συγκεκριμένα τον Pablo Larraín ("No", "Post Mortem").

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η ιστορία του νέου remake θα είναι πιο επίκαιρη, με τον πρωταγωνιστικό χαρακτήρα να προέρχεται απο το Μεξικό και όχι την Κούβα.

"Το νέο "Scarface" λαμβάνει χώρα στο σημερινό Los Angeles και ακολουθεί την άνοδο ενός Μεξικανού μετανάστη στον εγκληματικό υπόκοσμο, καθώς κυνηγά το Αμερικανικό Όνειρο."

Το σενάριο του remake έχει αναλάβει ο Paul Attanasio ("Sphere", "Donnie Brasco"), ενώ στον πρωταγωνιστικό ρόλο θα βρεθεί ένας πολύ γνωστός ή πολύ άγνωστος λατίνος ηθοποιός.

Η άποψη μας είναι, ότι το remake του "Scarface" είναι απολύτως περιττό, καθώς όσο επίκαιρα και αν είναι τα καρτέλ ναρκωτικών του Μεξικού, το θέμα έχει "κουραστεί" κινηματογραφικά. Επίσης οι αναπόφευκτες συγκρίσεις με την εξαιρετική ταινία του De Palma, μόνο κακό θα κάνουν στην νέα προσπάθεια...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.