Ο Nicholas Hoult Θα Υποδυθεί Τον J.D. Salinger

0

Η Black Label Media ανακοίνωσε σήμερα ότι θα χρηματοδοτήσει την κινηματογραφική μεταφορά του "JD Salinger: A Life called Rebel in the Rye", της βιογραφίας που έγραψε ο Kenneth Slawenski.

"Η ταινία αφηγείται την ιστορία της γέννησης της κλασσικής νουβέλας "Catcher in the Rye" του JD Salinger, καταγράφοντας το ταξίδι του Salinger μέσα απο την ατίθαση νιότη του, τα αιματοβαμμένα μέτωπα του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, τους μεγάλους έρωτες, τις τραγικές απώλειες, μια ζωή απόρριψης στις σελίδες του New Yorker και το δημιουργικό αδιέξοδο απο το μετατραυματικό στρές, που οδήγησε σε ένα πνευματικό ξύπνημα."

Στο πρωταγωνιστικό ρόλο του JD Salinger, θα βρεθεί ο Βρετανός ηθοποιός Nicholas Hoult. Ο ανερχόμενος Hoult έγινε ευρύτερα γνωστός σε ηλικία 13 μόλις ετών μέσα απο την συμμετοχή του στην ταινία "About a Boy" που κυκλοφόρησε το 2002. Αργότερα ακολούθησαν διάφοροι μικροί ρόλοι, ενώ το 2011 συμμετείχε στο blockbuster "X-Men: First Class", στο ρόλο του μεταλλαγμένου Hank/Beast. Εκτοτε ακολούθησαν συμμετοχές σε μεγάλες κινηματογραφικές παραγωγές και αξιόλογα ανεξάρτητα φίλμ όπως το "Warm Bodies", το "X-Men: Days of Future Past" και το "Mad Max: Fury Road".

Το σενάριο της μεταφοράς θα γράψει ο Danny Strong ("The Butler", "The Hunger Games: Mockingjay - Part I"), ο οποίος θα αναλάβει και την σκηνοθεσία, κάνοντας έτσι το σκηνοθετικό του ντεπούτο.

Με υπόβαθρο την συναρπαστική ζωή του μοναχικού και μυστηριώδη J.D. Salinger, το "Rebel in the Rye" φαντάζει σαν ένα άκρως ενδιαφέρον φίλμ...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.