Ο "Namor the Sub-Mariner" Στο Σινεμά?

0

Εχθές η Universal Pictures, ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει μαζί με την Legendary Pictures ένα μυστηριώδες project που θα κυκλοφορήσει στίς αίθουσες στίς 4 Νοεμβρίου του 2016. Οπως είναι φυσικό, τα τηλέφωνα πήραν φωτιά και τα κινηματογραφικά sites άρχισαν τις εικασίες για το ποιό μπορεί να είναι αυτό το ανώνυμο εγχείρημα.

Αν και ακούστηκαν πολλά και διάφορα, η πιο πιθανή και αληθοφανής υπόθεση φαίνεται να αυτή του Latino-Review, που υποστηρίζει ότι το μυστηριώδες project είναι η μεταφορά στη μεγάλη οθόνη του "Namor the Sub-Mariner", του comic της Marvel που δημιούργησε ο Bill Everett, το 1939.

"Ο μεταλλαγμένος γιός ενός καπετάνιου της θάλασσας και πρίγκηπας του μυθικού υποθαλάσσιου βασιλείου της Ατλαντίδας, ο Namor διαθέτει την σούπερ-δύναμη και τις υδρόβιες ικανότητες της φυλής των Homo mermanus καθώς και την μεταλλαγμένη ικανότητα της πτήσης, μαζί με άλλες υπεράνθρωπες δυνάμεις."

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το σενάριο της ταινίας έχει αναλάβει ο Max Borenstein, ο σεναριογράφος του νέου "Godzilla" και του "Seventh Son".

Είτε είναι το "Namor" είτε όχι, η φιλοδόξη συμπαραγωγή της Universal και της Legendary σίγουρα θα έχει κάποια σχέση με comic, κάθως σχεδόν όλες οι υπερπαραγωγές πλέον βασίζονται στο σύμπαν της Marvel ή της DC Comics....

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.